Acest concurs a expirat în data de 2017-09-01. Vezi concursurile active aici.
Philip Morris, celebrul producator de tigari care detine branduri precum Marlboro, a lansat in Romania IQOS.

Aceasta campanie nu mai este valabila!

Philip Morris, celebrul producator de tigari care detine branduri precum Marlboro, a lansat in Romania IQOS, un sistem electronic care permite utilizarea produselor de tutun prin incalzire, fara fum, si Heets-uri, produse din tutun care se folosesc impreuna cu acest dispozitiv.

IQOS este un dispozitiv revolutionar care incalzeste tutunul in loc sa-l arda, generand un aerosol care permite adultilor fumatori sa se bucure de aroma autentica a tutunului. IQOS ofera o experienta mai curata comparativ cu tigarile, oferind un gust autentic de tutun fara a genera fum si fara a fi nevoie de aprindere, fara scrum si cu un miros mai putin evident.Spre deosebire de tigarile electronice, HEETS contin tutun adevarat.

IQOS include un dispozitiv electronic care incalzeste tutunul continut intr-un HEETS, la o temperatura mai micade 350°C, fara a-l arde, pentru a crea un aerosol ce contine nicotina. Prin comparatie, tutunul dintr-o tigara cu aprindere ajunge la o temperatura de pana la 800°C.

HEETS sunt disponibile in variantele Amber, Yellow si Turquoise (Mentol), pentru a satisface preferintele diverse ale fumatorilor adulti.

Noul dispozitiv IQOS™ 2.4+ este mai inteligent, mai rapid, mai bun.

Timpul de incarcare este mai scurt, iar led-urile de status sunt mai luminoase, pentru o vizibilitate mai buna, indiferent de conditiile meteo. Mai mult, la inceputul si sfarsitul experientei IQOS™, o alerta prin vibratie te va anunta care e momentul optim de utilizare. 

Oferta speciala este compusa din:

  • Kit-ul IQOS™ 2.4+ format din: incarcator portabil, holder („Stilou”) IQOS™, cablu usb, adaptor AC IQOS™, perie de curatat IQOS™, betisoare de curatat IQOS™.
  • Primesti in plus 5 pachete de HEETS™ cadou.

Acum aveti ocazia sa beneficiati o invitatie in cadrul campaniei oficiale Philip Morris România S.R.L. prin care puteti achizitiona noul dispozitiv IQOS 2.4+, in garantie, direct de la distribuitorul autorizat. Pentru a putea beneficia de aceasta oferta va fi necesar sa oferiti urmatoarele detalii personale: numeprenume si adresa de email, si declarati pe propria raspundere ca:

  • sunteti adulta, aveti statutul de fumatoare si sunteti rezidenta in Romania;
  • sunteti de acord cu transmiterea datelor dumneavoastra cu caracter personal (nume, prenume, adresa de e-mail) catre Philip Morris Trading S.R.L., strict in scopul de receptiona din partea aceastei entitati juridice o comunicare (prin intermediul postei electronice) cuprinzand detalii despre modurile prin care Dvs. puteti deveni membru al comunitati IQOS;
  • Datele furnizate in acest fel nu vor fi in niciun fel stocate sau prelucrate in afara scopului definit anterior. Aceste date vor fi automat sterse din orice evidente ale Philip Morris Trading S.R.L. la expirarea perioadei de valabilitate a codului receptionat in cadrul comunicarii electronice.

Odata oferite aceste informatii veti primi atat codul de invitatie, cat si instructiuni pentru a va putea inregistra in comunitatea IQOS si veti putea beneficia de ofera prin care puteti achizitiona primul dispozitiv IQOS 2.4 la doar 200 RON (pretul unui dispozitiv nou fiind de 535 RON).

BONUS: Veti primi 5 pachete de HEETS GRATUIT la achizitionarea primului starter-kit!

Aceasta campanie nu se adreseaza angajatilor Philip Morris Trading S.R.L., Philip Morris Romania S.R.L. si partenerilor contractuali ai acestora direct implicati in implementarea acestei campanii.

Acest produs se adreseaza fumatorilor adulti!

Aceasta campanie nu mai este valabila!