Acest concurs a expirat în data de 2014-05-17. Vezi concursurile active aici.
Forza ZU

Ai distracția în sânge? Înseamnă că ești pregătit pentru Forza ZU. Strânge-ți gașca și ascultă Morning ZU!. Veți fi măsurați cu "senzorul de distracție Ursus". Poți câștiga până la 300 de cutii cu bere Ursus pentru tine și pentru gașca ta! 

Dacă sunteți cel puțin 3 în gașcă, prinde semnalul de concurs și trimite un SMS la 1815 (număr cu tarif normal valabil în rețelele Cosmote, Orange, Vodafone) cu textul "senzorul de distracție" și numărul de membri ai găștii tale.

Fiți pregătiți să faceți galagieeeeeee! Pentru fiecare component al găștii câștigi 30 de cutii cu bere Ursus. Poți câștiga până la 300 de cutii cu bere Ursus, dotate cu senzorul de distracție. Baftă și hai cu distracția la Forza ZU!

Campania publicitara “Senzorul de distractie” se va desfasura in perioada: 6 mai - 16 mai 2014, la Radio ZU in cadrul Morning Zu intre 09:00-10:00.

Ascultatorii Radio ZU vor fi invitati de catre Realizatorii Radio ZU sa trimita sms la 1815 cu textul “senzorul de distractie” si cu numarul de persoane care fac parte din gasca lor de distractie. Gasca va fi considerat un grup de persone care este compus din minim 3 membri. 

Ascultatorii Radio ZU care doresc sa participe la concurs trebuie sa asculte Morning ZU si sa trimita un SMS la 1815 cu textul precizat de DJ-ii MZ. Vom alege SMS-ul numarul 50 si SMS-ul cu numarul 100 si ii vom prelua in live pe ascultatori. Daca SMS-ul 50 si/sau 100 nu reprezinta un grup de minim 3 persoane, vom alege in ordine crescatoare urmatoarele sms-uri primite si conforme specificatiilor de mai sus. 

In fiecare dimineata le vom da o provocare prin care sa demonstreze cat sunt de distractivi. Juriul Morning ZU va decide care dintre gastile concurente este cea mai distractiva. 

Gasca castigatoare este anuntata in direct ca a castigat bere pentru o luna, resspectiv 30 de beri pentru fiecare membru al gastii in limita a 300 de beri ( valoarea aproximata maxima este de 900 RON).

Persoana desemnata in direct la Radio ZU ca fiind reprezentanta gastii castigatoareva fi contactata din nou, off-air, de catre Co-organizatori in aceeasi zi, pentru a stabili detaliile de intrare in posesia  Premiilor castigate.

Valoarea totala a premiilor constand in

  • 9 pachete a cate maxim 300 beri in valoare de 900 RON, reprezentand un cumul total maxim de 8100 RON.