Acest concurs a expirat în data de 2014-11-05. Vezi concursurile active aici.
Vino la spectacolul ofertelor de toamna!

Loteria promoţională Cora poartă denumirea "Vino la spectacolul ofertelor de toamna!" oferă posibilitatea tuturor cumpărătorilor din hipermarketurile Cora Pantelimon, Cora Lujerului, Cora Cluj-Napoca, Cora Sun Plaza, Cora Baia Mare, Cora Drobeta, Cora City Park, Cora Arad, Cora Bacău, Cora Bratianu şi Cora Alexandriei, să participe la o serie de operatiuni promoţionale la care se pot câştiga diverse produse sau vouchere in fiecare hipermarket participant în parte, în oricare dintre hipermarketurile Cora.

In perioada 24 septembrie – 4 noiembrie 2014, in toate cele 12 hipermaketuri cora vor avea loc urmatoarele operatiuni promotionale :

Joc de umbre (24 septembrie – 7 octombrie) prin care se vor acorda prajituri festive si doze de Coca Cola zero 330 ml clientilor care fac cumparaturi la raionului de gastronomie din hipermarket.

Cumparaturi de hiperstar (8 – 14 octombrie si 22 – 28 octombrie): 

Din ora in ora, conform intervalului orar mentionat in Anexa in perioada 8 – 14 octombrie, cu reluare in perioada 22 – 28 octombrie, se acorda prin tragere la sorti un voucher reprezentand 50% din cosul de cumparaturi. Castigatorul, pentru fiecare interval orar incepand cu si pana la orele mentionate in Anexa, in fiecare zi din perioada 8 – 14 octombrie, cu reluare in perioada 22 – 28 octombrie, este persoana careia i se scaneaza produsele achizitionate din cadrul hipermarketului Cora in momentul in care este trasa la sorti casa de marcat desemnata castigatoare si anuntata prin intermediul statiei de sonorizare a hipermarketului.

Tragerea la sorti a casei de marcat castigatoare va fi facuta de catre o persoana aleator aleasa de pe spatiul de vanzare al hipermarketulu si care va extrage dintr-un bol un bilet inscriptionat cu numarul casei de marcat castigatoare. Bolul se va afla la  Serviciul clienti si in el se vor regasi in total un numar de bilete corespunzatoare numarului de case de marcat din hipermarket. La aceasta operatiune participa doar casele de pe linia caselor de marcat.

Casele periferice: parfumerie, tabac, gastro, snack, Bas si casa de marcat din parcare nu participa la aceasta operatiune.

Extragerile vor fi publice, cu participarea unui reprezentant din magazin şi vor avea loc în incinta fiecarui hipermarket Cora, locul de desfăşurare fiind semnalizat în magazin prin mijloace publicitare specifice. În fiecare hipermarket Cora va fi extras, un singur bilet pentru fiecare premiu acordat. In cazul in care biletul extras corespunde unei case care este inchisa la momentul extragerii, se va repeta extragerea pana la acordarea premiului. În cazul in care biletul extras corespunde unei case de marcat la care nu se afla niciun client caruia i se scaneaza produsele la momentul extragerii, se va repeta extragerea pana la acordarea premiului.

Inmanarea premiului se va face pe loc de catre un reprezentant al hipermarketului.

Premiul consta intr-un voucher de cumparaturi reprezentand 50% din valoarea totala a cosului de cumparaturi al clientului declarat castigator prin tragerea la sorti. Numarul total al premiilor estimat pentru toate hipermarketurile cora este de 1260 vouchere de cumparaturi .

Uite-l nu e! (15  -21 octombrie)

In perioada 15 – 21 octombrie, in fiecare hipermarket cora va fi amenajata o masa pe care vor fi 3 jobene, unul din ele ascunzand un cartonas pe care este scrisa denumirea unui produs. 

Un animator va invita clientii sa ghiceasca sub ce joben se ascunde cartonasul; clientul care ghiceste jobenul este declarat castigatorul produsului a carui denumire se afla scrisa pe cartonas. Produsele care participa la operatiune pot fi atat produse alimentare cat si produse nonalimentare. Produsele participante sunt aleator alese sa participe la operatiune.

Premiul se ofera castigatorilor pe loc. Câştigătorii premiilor nu au posibilitatea primirii contravalorii în bani sau în alte obiecte a premiilor şi nici de a cere modificarea caracteristicilor premiilor.

Numarul premiilor este determinat de numarul clientilor care ghicesc jobenul sub care se afla cartonasul cu denumirea produsului-cadou.

Un produs pierdurt ... in cos! (29 octombrie - 4 noiembrie)

Este o operatiune care urmareste recompensarea clientilor care au achizitionat minim 2 produse din gamele marca proprie, din familiile de produse stabilite zilnic de Organizator, cate 3 in fiecare zi.

Marcile proprii cora care participa la activare sunt: 

  • produs cora, kido/kida, cora degustation, nature bio,tentatii cora, patrimoine gourmand, l’ame du terroir, cora harmony, traditia gustului, stimabil, volsberg, prieten vechi, verciel, influx.

 In perioada 29 octombrie – 4 noiembrie, pe linia caselor, in afara spatiului de vanzare a hipermarketurilor, vor fi 2 animatori care vor urmari cosurile cu produse ale clientilor care sunt la casele de marcat.

Clientul care este „gasit” in cos cu oricare 2 produse din 3 marci proprii cora stabilite zilnic de Oranizator primeste automat un produs-cadou si este invitat la standul promoterului pentru a i se inmana premiul.

In fiecare zi se modifica familiile de produse participante la operatiune; aceste familii sunt stabilite zilnic de Organizator, cate 3 marci proprii cora in fiecare zi.

Premiile au stoc limitat. Organizatorul isi rezerva dreptul de a stabili un anumit numar de produse zilnic, din 3 marci proprii cora diferite. Premiul este un produs din marca proprie cora, aleator ales. Premiile pot fi produse alimentare sau produse nonalimentare. Premiul se ofera castigatorilor pe loc. Câştigătorii premiilor nu au posibilitatea primirii contravalorii în bani sau în alte obiecte a premiilor şi nici de a cere modificarea caracteristicilor premiilor. Numarul total al premiilor estimat pentru toate hipermarketurile cora este de 3024 produse.

Premiile oferite la loteria promoţională constau in produse alimentare si nealimentare, precum si in vouchere reprezentand 50% din cosul de cumparaturi.

Anexa:

Anexa1

Anexa 2

Anexa3