Acest concurs a expirat în data de 2015-07-16. Vezi concursurile active aici.
Pregateste-te de o noapte alba cu super reduceri!

In noaptea asta, de Discount Night, racoreste-te cu reducerile pe care ti le-am pregatit! Fii pe faza, pentru ca sute de produse cu discount-uri de pana la 65% te asteapta pe Flanco.ro, de astazi, de la ora 20:00, pana maine dimineata, la ora 8:00.

Nu vrem ca noaptea reducerilor sa te prinda nepregatit, asa ca am decis sa iti dezvaluim cateva dintre super-ofertele pe care o sa le gasesti pe site-ul Flanco, in noaptea de 15 spre 16 iulie 2015 – suficient cat sa incepi sa iti schitezi o mica lista de cumparaturi, sa te convingi ca merita sa-ti petreci noaptea pe flanco.ro, dar, in acelasi timp, sa iti pastram si surpriza de la ora 20:00.

Una dintre vedetele incontestabile ale acestei nopti va fi, fara indoiala, iPhone 6 – varful de gama al smartphone-urilor Apple, cel mai subtire, elegant si, totodata, cel mai puternic iPhone al familiei. Probabil ca design-ul, functiile si performantele sale tehnice te-au cucerit inca de la lansare, insa pretul usor piperat nu ti-a permis, pana acum, sa te bucuri de ele. Ei bine, desi inca nu putem sa iti dezvaluim exact la ce reducere trebuie sa te astepti, iti putem spune, totusi, ca va fi vorba despre un discount substantial – mai ai doar putina rabdare, il vei afla in numai cateva ore! 

Apoi, pentru ca vara este sezonul iesirilor, al activitatilor si al vacantelor, la munte sau la mare, in tara sau peste hotare, e clar ca iti vei petrece foarte putin timp acasa, in fata laptop-ului sau a PC-ului. Dar asta nu inseamna ca nu iti doresti sa ramai la curent cu ultimele noutati, mail-uri sau impresii postate pe Facebook de prietenii tai, aflati si ei in vacanta. Asa ca ti-am pregatit oferte speciale si pentru iPad, fratele mai mare al iPhone-ului, si chiar si pentru rudele sale mai indepartate – tabletele. Doar in noaptea asta, pe Flanco.ro, iti poti lua un iPad cu mai putin de 1.000 RON sau alte tablete, de la 99 si de la 149 RON. Si ca sa fii sigur ca iti vei putea stoca la loc sigur toate amintirile frumoase din aceasta vara, alege si un SSD, pe care il gasesti la numai 149 RON!

Sigur, am pregatit niste oferte si pentru casa ta – si pentru sufragerie, si pentru bucatarie. La urma urmei, dupa o zi caniculara, petrecuta pe drumuri, la intalniri, sau la birou, tot acasa te vei simti cel mai bine. Care sunt cele mai importante ingrediente pentru o seara de vara linistita, petrecuta la tine acasa? O salata preparata rapid, cu alimente proaspete si racoritoare, un vin rose rece ca gheata si un film bun, urmarit de pe canapeaua din living. Deci de ce ai nevoie? De o combina frigorifica performanta si de un televizor de ultima generatie – si da, ai ghicit, ti le-am pregatit pe amandoua in aceasta seara, la preturi speciale. De Discount Night, iti poti utila casa cu o combina frigorifica Bosch, la numai 1.599 RON si cu un Smart TV Curved LED de la Samsung, cu o reducere de 450 RON.

Si nu uita – acestea sunt doar cateva dintre ofertele pe care ti le-am pregatit. Bucura-te de toate in noaptea asta, de la ora 20:00, pana maine dimineata la ora 08:00, numai pe Flanco.ro!