Acest concurs a expirat în data de 2015-01-13. Vezi concursurile active aici.
Rabla pentru cadouri.

Ți-ai dorit smartphone și Moșul ți-a adus șampon? I-ai scris că vrei șalupă și-ai primit un șal și-o lupă? Știm cum e să fii dezamăgit de cadourile primite. Mimezi frumos că te bucuri când de fapt te gândești cum să scapi mai repede de ele. Dacă nu te-ai grăbit să le arunci... fii atent aici!

Sergiu și Andrei lansează din 12 ianuarie 2015 Programul Național Rabla pentru Cadouri și îți răscumpără cadoul neinspirat cu 100 de euro!

Trimite-le SMS la 0722 20 60 20 de luni până vineri, între 7:00 și 10:00, în care să le spui ce cadou bun de nimic ai primit și de la cine. Dacă nu te-ai trezit devreme, trimite-ne pe pagina noastră de Facebook un filmuleț în care să ni-l prezinți în toată ”splendoarea” lui!

Dacă ai fost dezamăgit de Moș și nu le-ai aruncat la coș, cadourile neinspirate de Crăciun se transformă în ceva bun, dimineața la Kiss FM!! 

Fii pe fază și trimite SMS încă din 12 ianuarie 2015, când avem super ofertă: din jumătate în jumătate de oră dăm 100 de euro pentru cele mai groaznice cadouri!