98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
36
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Devino Reprezentant Avon si castiga mai mult ca niciodata!

 admin  2017.12.02  Promotii  1490

concurs Avon

Devino Reprezentant Avon si castiga mai mult ca niciodata!

Comanda produse in valoare de minimum 150 de lei si beneficiezi de o reducere fixa de 30 lei la aceasta comanda si de inca 30 de lei reducere la comanda din urmatoarea campanie sau

Comanda produse in valoare de minimum 300 de lei si beneficiezi de o reducere fixa de 85 lei la aceasta comanda si de inca 85 de lei reducere la comanda din urmatoarea campanie.

Chiar de la prima comanda in valoare de minimum 150 lei iti oferim cadou un set de machiaj format din:

  • ruj Mark Blod nuanta Color Brust
  • mascara Supershick nuanta Black

Pe langa curaj, iti rasplatim si determinarea. Asadar ti-am pregatit alte 5 cadouri pe care le poti primi pe parcurs ce descoperi activitatea de Reprezentant:

  • completezi formularul
  • un Reprezentant Avon te va contacta sa te ajute mai departe
  • devii Reprezentant Avon si intri in programul Avon Start
  • plasezi prima ta comanda si te bucuri de reducere fixa in functie de valoarea comenzii tale
  • primesti comanda impreuna cu produsele cadou si noua Brosura si afli cum poti primi urmatorul cadou din programul Avon Start

Inscrie-te acum ca Reprezentant Avon!


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Avon castiga premii Reprezentant Avon devino Reprezentant AvonNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.