Acest concurs a expirat în data de 2015-07-01. Vezi concursurile active aici.
Cumpara Palette Intensive Color Creme si poti deveni chiar tu imaginea Palette!

Campania se desfasoara in perioada 01.05.2015 ora 00:00:00 (ora Romaniei)30.06.2015 ora 23:59:59 (ora Romaniei), pe intreg teritoriul Romaniei.

In vederea participarii la Campanie, Participantii trebuie sa parcurga, in mod cumulativ, urmatoarele etape:

  • sa achizitoneze in perioada 01.05 - 30.06.2015 cel putin 3 cutii de Palette Intensive Color Creme pe acelasi bon / factura fiscala sau pe bonuri / facturi fiscale diferite si sa pastreze bonurile / facturile fiscale in original pentru validare;
  • sa aiba un profil personal pe Facebook sau sa isi creeze unul in cazul in care nu au;
  • sa intre pe pagina de Facebook Schwarzkopf Romania si apoi in tab-ul de aplicatie „Devino Celebra”;
  • sa se inscrie in perioada campaniei in aplicatia „Devino Celebra” prin completarea corecta si completa a tuturor campurilor din formularul de inscriere: nume, prenume, adresa e-mail, numar telefon, numarul bonului/facturii fiscale inscrisa in campanie, numele magazinului de unde a achizitionat produsele, numarul produselor Palette Intensive Color Creme cumparate pe bonul/factura fiscala inscrisa. Bonurile / facturile fiscale pot fi inscrise in contul creat oricand pe perioada de desfasurare a campaniei;
  • sa incarce in cadrul aplicatiei o fotografie de tip portret din fata, clara, neprelucrata, in care sa fie vizibil si parul. Pe baza fotografiei se va face selectia finala a castigatoarei;
  • sa raspunda la intrebarea „Ce iti place cel mai mult la Palette Intensive Color Creme?” in sectiunea dedicata din aplicatia „Devino Celebra”;
  • sa impartaseasca cu prietenii, prin intermediul aplicatiei, profilul de concurs pentru a obtine voturile acestora in perioada desfasurarii campaniei. Primii 25 de participanţi cu cele mai multe voturi acumulate in perioada campaniei, care au parcurs pasii pentru inscrierea in campanie, in perioada 01.05.2015 ora 00:00:01 - 30.06.2015, ora 23:59:59, ora Romaniei, vor intra in selectia finala pentru marele premiu.
  • selectia finala se va realiza cu ajutorul unui juriu format din persoane desemnate de Henkel Romania. Juriul va include si un hair stylist. Criteriile de jurizare sunt legate de componenta vizuala, parul trebuie sa fie bogat, dens de o lungime medie – lunga, iar infatisarea sa fie fotogenica. Jurizarea va avea loc in maxim 20 zile lucratoare de la finalizarea campaniei.

Un participant are dreptul sa se inscrie in campanie o singura data; participantul va fi identifcat dupa datele completate in formularul de inscriere, nu dupa profilul de Facebook.

In cadrul prezentei Campanii se ca acorda un singur premiu constand in aparitia imaginii castigatoarei pe materialele de comunicare ale brandului Palette Intensive Color Creme in perioada 1 August – 30 Octombrie 2015. Materialele de comunicare includ, dar fara a se limita la, aparitii in revistele glossy si lifestyle si materiale de comunicare in magazine. In vederea realizarii acestor materiale, castigatoarea va beneficia de o sedinta profesionala de colorare, styling si machiaj, precum si de o sesiune foto profesionala. 

In selectia finala pentru premiu vor participa primele 25 de candidate inscrise care au acumulat cele mai multe voturi in perioada campaniei.  Numele celor 25 de finaliste vor afisate in aplicatia dedicata campaniei, sectiunea „Finaliste” pana la  15.07.2015.

Selectia finala pentru acordarea marelui premiu se va realiza cu ajutorul unui juriu format din persoane  desemnate de Henkel Romania. Juriul va include si un hair stylist. Criteriile de jurizare sunt legate de  componenta vizuala, parul trebuie sa fie bogat, dens de o lungime medie – lunga, iar infatisarea sa fie  fotogenica. Jurizarea va avea loc in maxim 20 zile lucratoare de la finalizarea campaniei.