Acest concurs a expirat în data de 2014-11-10. Vezi concursurile active aici.
Ambasadoarele Idealia

Campania "Ambasadoarele Idealia" este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in urmatoarele etape, astfel:

  • Prima etapa, de inscriere, va incepe la data de 17 septembrie, ora 00:00 si se va desfasura pana la data de 30 septembrie 2014, 23:59
  • A doua etapa, de selectie, va incepe la data de 1 octombrie 2014, si se va desfasura pana la data de 6 octombrie 2014, 23:59
  • A treia etapa, filmarea clipului, se va desfasura in perioada 8 - 10 octombrie 2014.
  • A patra etapa, de publicare in mediul online, va avea loc incepand cu 17 octombrie 2014 si se va desfasura pana la data de 9 noiembrie 2014, dar poate fi extinsa pe termen nelimitat.

Pentru a putea sa se inscrie in Campanie, Etapa 1, orice consumatoare trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

  • Sa acceseze web-site-ul idealia.vichy.ro, sectiunea “Ai incercat IDEALIA?”
  • Sa compleze formularul disponibil pe site
  • Dupa completarea formularului, Participantii trebuie sa dea click pe butonul „Trimite”.

Produsele participante in campanie sunt:

  • Idealia (Roll-on Ochi, Life Serum, crema hidratanta, BB Cream, corector Idealia Pro)

Dupa incheierea etapei de inscriere, in perioada de 1 - 6 octombrie 2014 va avea loc procesul de selectie a celor 4 ambasadoare IDEALIA. In etapa de selectie participantele care au trimis formularul impreuna cu datele de contact, intra automat intr-un proces de selectie cu 2 etape. In cadrul primei etape vor fi analizate toate formularele trimise si in baza lor se va face o selectie de participante. In cazul selectiei ambasadoarelor se vor lua in considerare numai datele completate corect si complet. Acestea vor fi contactate de catre Organizator pentru a le anunta ca au fost selectate si informate ca pentru a trece mai departe trebuie sa trimita un clip video scurt in care sa fie protagoniste. In urma acestuia 4 dintre ele vor avea ocazia sa participe in clipul de promovare online AMBASADOARELE IDEALIA. 

In cadrul procesului de selectie se vor alege cate 2 rezerve pentru fiecare premiu alocat. In cazul in care castigatoarele nu pot fi contactate/validate din motive independente de Organizator, se va apela la rezerve si reprezentanti VICHY. Juriul va evalua inscrierile primite pe baza mai multor criterii: claritatea cu care a fost construit testimonialul, iar in etapa a 2-a de selectie (clip personal) – expresivitatea fetei, mimica, naturaletea jocului, etc.

Dupa etapa de selectare, cele 4 castigatoare vor fi contactate pe data de 7 - 8 octombrie pentru validare si vor fi anuntate detaliile filmarii clipului. Aceasta va avea loc in perioada 8 - 10 octombrie 2014, in Bucuresti.

In cadrul acestei Campanii Promotionale Organizatorul ofera in total 4 premii, dupa cum urmeaza:

  • pregatirea pentru filmare: aranjarea parului, machiaj profesionist
  • filmarea si post productia clipului
  • sedinta foto pentru promovarea ambasadoarelor in mediul online

Clipul si fotografiile rezultate in urma filmarii vor fi folosite in promovarea campaniei IDEALIA in mediul online. Acestea pot fi folosite exclusiv in mediul online, pe idealia.vichy.ro, pagina de facebook VICHY Romania sau preluate de bloggerii parteneri VICHY.