Acest concurs a expirat în data de 2014-09-01. Vezi concursurile active aici.
Deschide Skol, cauta sub capac si castiga pe loc un voucher!

Campania „Deschide Skol, caută sub capac şi câştigă pe loc!” se va desfăşura în perioada 05.06.2014 – 30.08.2014, ora 08:00:22:00 – până la epuizarea stocului de premii dar nu mai târziu de data de 30.08.2014, ora 22:00.

Produsul participant la Campanie este SKOL 2.0 L PET.

Premiile oferite în cadrul Campaniei constau în vouchere cu o valoare nominala de 20 lei plus TVA fiecare. În cadrul prezentei Campaniei este disponibil un număr de 1250 de Premii.

Participanţii care achiziţionează în perioada de desfăşurare a Campaniei Produse participante, din magazinele menţionate în Anexa nr.1 a prezentului Regulament, trebuie să verifice dacă sub capacul Produsului participant se află un voucher pe care este inscripţionată suma de 20 lei. Fiecare voucher este ambalat în material protector alimentar, pentru a se preveni contactul său cu conţinutul Produsului participant la Campanie. Fiecare voucher are valoarea nominală de 20 lei, însă nu toate Produsele participante conţin vouchere. 

Participanţii care descopera sub capacul Produselor participante achiziţionate vouchere, vor putea să le utilizeze la achiziţia oricăror produse disponibile în magazinele Mega Image menţionate în Anexa nr.1, parte integrantă a prezentului Regulament. Voucher-ul nu este nominal, el va putea fi transmis de câştigător unei alte persoane. În cazul în care valoarea voucher-ului este inferioară valorii produsului achiziţionat, folosirea voucher-ului va avea va efect reducerea proporţională a valorii produsului achiziţionat. În cazul în care valoarea voucher-ului este superioară celei a produsului achiziţionat, Participantul nu va primi la casa de marcat contravaloarea în lei a diferenţei dintre suma produsului achiziţionat şi cea înscrisă pe voucher. 

Voucher-ul va putea fi utilizat de Participant o singură dată. La data utilizării de către Participant a voucher-ului, reprezentantul Mega Image va aplica reducerea proporţional cu valoarea voucher-ului. Voucher-ul se va reţine la casa de marcat de reprezentantul Mega Image, nu se va restitui Participantului.