75
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11590
concursuri
expirate
12
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Dana Rogoz si Quickmobile te invita sa castigi cadoul perfect!

 admin  2014.12.18  Diverse,Electronice,Trageri la sorti  1578

concurs QuickMobile

Scriu aceste randuri de pe locul din dreapta al masinii, pe care o conduce acum Radu. Am plecat din zona de nord a Bucurestiului spre centru si e atat de aglomerat orasul acum de sarbatori, incat as avea suficient timp sa va scriu o nuvela! Lasand gluma la o parte, ma gandesc serios ca mare parte din cadourile de anul acesta sa le cumpăr de pe net. Am pe lista și un cadou pentru voi: puteti alege orice produs va doriti din oferta QuickMobile, fara a depasi insa 500 lei.

Ce trebuie sa faceti?

  • Sa intrati pe site, sa va alegeti cadoul de Craciun – adica unul sau mai multe produse in limita a 500 lei – si sa postati linkurile intr-un comment la acest post.
  • Sa share-uiti acest concurs cu prietenii vostri (se aduna la categoria Fapte bune de Craciun!) si sa postati pe FB sau Instagram un post cu un #WinDanaRogozQuickMobile 

Nu cred ca o sa va fie usor sa va decideti asupra cadoului dorit, caci mie multe gadgeturi si accesorii imi fac cu ochiul pe site. Oricum, din mesajele voastre ma voi insipira si eu pentru cadourile pe care nu am apucat inca sa le cumpar celor apropiati. A inceput numaratoarea inversa pana la Craciun!

Puteti sa va inscrieti in acest concurs pana pe 23 Decembrie 2014 cand voi face tragerea la sorti si vom afla castigatorul/castigatoarea! Nu uitati, veti castiga exact produsele pe care le veti selecta. Bafta!


PARTICIPA LA CONCURS

concurs QuickMobile Cadou de Craciun concursuri online Dana Rogoz