Acest concurs a expirat în data de 2014-06-17. Vezi concursurile active aici.
Cu Pepsi pe teren

Loteria "Cu Pepsi pe teren!” începe în data de 26.05.2014 la ora 16:00 si se încheie în data de 16.06.2014 la ora 23:59, urmând sa fie organizata si desfasurata pe teritoriul României.

Premiile acordate in cadrul Loteriei “Cu Pepsi pe teren!” constau in: 

  • 21 x de six-pack-uri de doze Pepsi Ginga (6x0,33L) - Se va acorda cate un (1) six-pack de doze Pepsi Ginga (6x0,33L) pe zi, participantului care va fi extras in tragerile la sorti, validat si desemnat castigator al premiului zilnic. In prima zi a Loteriei nu se va acorda premiul zilnic. 
  • 18 x mingi de fotbal Puma ,,Mingi” - Se vor acorda cate sase (6) mingi de fotbal Puma pe saptamana, participantului care va fi extras in tragerile la sorti, validat si desemnat castigator al premiulul saptamanal “Mingi”.  
  • 18 x echipamente sportive Puma (tricou, short si jambiere) - Se vor acorda cate sase (6) echipamente sportive Puma pe saptamana, participantului care va fi extras in tragerile la sorti, validat si desemnat castigator al premiului saptamanal “Echipamente”. 
  • Aditional, pe perioada desfasurarii Loteriei, Gheorghe Hagi va alege trei (3) echipe pe care le va vizita la ora si locatia pe care participantii le-au mentionat la inscrierea in aplicatie.

Pentru a putea participa la Loterie si pentru a se înscrie în mod oficial la aceasta, este obligatoriu ca participantul sã respecte toate conditiile înscrise în prezentul regulament. 

Persoanele care doresc sa se inscrie in Loterie, o pot face accesand aplicatia “Cu Pepsi pe teren!”, disponibila pe pagina de Facebook Pepsi. Pentru a putea fi inscris in tragerile la sorti ale Loteriei, participantul trebuie sa actioneze relevant la mesajul Organizatorului adresat pe pagina de Facebook Pepsi România, respectiv sa inscrie in Aplicatie urmatoarele: 

  • adresa terenului unde va juca fotbal (strada, numar, oras), ziua si ora la care va juca fotbal 
  • minimum numele unei persoane cu care va juca fotbal pe acel teren. Numarul maxim de persoane cu care se poate inscrie un participant este de 5. Participantul impreuna cu persoanele inscrise formeaza o echipa, denumita in continuare “Echipa”. Echipa va trebui sa joace fotbal in ziua si la ora mentionata in inscrierea din aplicatie. 
  • datele sale personale (nume, prenume, adresa personala, oras, e-mail, telefon). 

Totodata, participantul care se inscrie in Aplicatie va trebui sa faca dovada faptului ca a jucat fotbal la data si ora inscrisa in Aplicatie. Dovada se va face printr-o fotografie a participantului alaturi de Echipa sa. Aceasta fotografie va trebui pusa la dispozitia Organizatorului de catre participant pentru validarea acestuia ca si castigator.