98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
13
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Promotie: Cu Orange PrePay si aplicatia PrePay Talk te distrezi cu prietenii si primiti pana la 50 GB net bonus.

 admin  2018.06.23  Diverse,Promotii,Castig instant  354

concurs Orange

Cu Orange PrePay și aplicația PrePay Talk te distrezi cu prietenii și primiți până la 50 GB net bonus.

Creează mesaje video originale în limba personajelor PrePay. Spune mesajul tău în timp ce te filmezi și trimite-l cuiva drag. Dacă ești pe PrePay iar prietenul tău este pe Orange primiți amândoi net cadou.

Iată ce trebuie să faci după ce ai descărcat aplicația și te-ai înregistrat:

  1. Alege vocea lui Millidge sau a lui Doig și apoi filmează-te în timp ce spui mesajul tau.
  2. Mesajul va fi redat în limba și cu vocea personajelor PrePay.
  3. Personalizează înregistrarea cu accesorii și adaugă mesajul tău și în scris.
  4. Apasă “trimite” și distracția este garantată. În plus, poți primi net cadou.

În plus, dacă activezi o opțiune de minim 5 € credit primești automat 30 GB bonus.

Descarcă aplicația din Google Play dacă folosești un telefon Android sau din AppStore dacă ai un iPhone. Apoi, înregistrează-te pe baza numărului de telefon dacă ești client Orange sau a adresei de e-mail dacă nu ai un număr Orange activ. În ambele cazuri vei primi un cod de înregistrare (prin SMS în cazul înregistrării cu număr de telefon Orange sau pe e-mail în cazul logării cu adresa de e-mail) . Este nevoie să introduci în aplicație acest cod, pentru a te înregistra. Odată înregistrat, distracția poate începe!

De îndată ce te-ai logat în aplicație poți trimite câte mesaje video vrei. Selectează personajul a a cărui voce o preferi, apasă butonul “Continuă” ca să activezi camera și ține apăsat butonul “Înregistrare” între 5 și 10 secunde. Mesajul tău va fi redat în limba și cu vocea personajului ales și poate fi personalizat cu rame și accesorii. Trimite mesajul către un număr Orange și dacă ești pe PrePay primiți amândoi câte 10 GB bonus. Dacă te-ai înregistrat în aplicație cu un număr de abonament Orange sau cu o adresă de e-mail nu vei primi bonus însă poți trimite câte mesaje dorești.

Ce trebuie să știu despre bonus?

Se alocă 10 GB bonus pentru fiecare mesaj video trimis din aplicația PrePay Talk de pe un număr PrePay, către un număr Orange. Bonusul se acordă atât celui care trimite cât și celui care primește

Un număr Orange poate primi maxim 50 GB, respectiv maxim 5 bonusuri de câte 10 GB fiecare.

Fiecare bonus de 10 GB este valabil 90 de zile și poate fi verificat în aplicația My Orange sau prin apel la 333 în cazul cartelelor PrePay sau prin apel la 415 în cazul abonamentelor.

Poți trimite câte mesaje vrei însă bonusul se alocă pentru primele 5 mesaje trimise către numere diferite. Bonusul are valabilitate 90 de zile și poate fi consumat cu o opțiune activă de minim 5 € credit. Bonusul se consumă după beneficiile incluse în opțiunile activate.

Pentru a folosi aplicația PrePay Talk trebuie să ai un telefon cu sistem de operare Android sau iOS. Oferta este disponibilă între 14 iunie – 18 iulie 2018, cu posibilitate de prelungire. Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consultă regulamentul oficial complet.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Orange castiga premii Orange PrePay aplicatia PrePay Talk Orange PrePay Talk net cadouNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.