Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-08-04. Vezi concursurile active aici.
Cu Ecto toate drumurile tale sunt castigatoare!

Promotia “Cu Ecto toate drumurile tale sunt castigatoare!” este valabila in perioada 26.05.2014 - 03.08.2014

In cadrul acestei campanii, Organizatorul ofera urmatoarele premii:

  • Nelimitat x Puncte suplimentare pe cardurile de fideliate 
  • 200 x 1000 puncte cadou

Pentru a beneficia de premiile mentionate mai sus, participantul trebuie sa efectueze urmatoarele operatiuni: 

  • sa achizitioneze, la o singura alimentare, in perioada 26 mai 2014– 3 august 2014, orice tip de carburant ecto ( Ecto 95 Plus, Ecto 98 Sport, Ecto Spuer L Diesel) in valoare de cel putin 60 de lei 
  • sa prezinte la casa de marcat cardul CLUB LUKOIL si sa achite contravaloarea carburantului cu numerar sau card bancar

Pentru fiecare 60 de lei cheltuiti in vederea achizitionarii carburantilor tip Ecto participantii primesc pe perioada de desfasurare a promotiei cate 10 puncte suplimentare (dar nu mai mult de 100), fata de punctele acordate in conformitate cu regulamentul de participare la programul de fidelizare CLUB LUKOIL. Membrii clubului care indeplinesc conditiile mentionate mai sus, vor participa automat la extragerile pentru castigarea premiilor mentionate mai sus, care vor fi organizate saptamanal, fara a indeplini orice alte conditii, decat cele mentionate in prezentul regulament. 

Saptamanal, in fiecare zi de marti, incepand cu 3 iunie si pana pe 5 august 2014, va avea lor extragerea castigatorilor promotiei pentru premiile. Extragerea va avea loc pe site-ul http://tombola.lukoil.ro, printr-un soft online de tragere la sorti.

La data fiecarei extrageri se vor extrage 35 participanti, din care 20 de castigatori si alti 15 de rezerva in cazul invalidarii unuia sau mai multor participanti din primii 20. Acordarea premiilor se va face in termen de maxim 20 zile lucratoare de la validarea tuturor castigatorilor aferenti extragerii. 

Titularul cardului declarat castigator al premiului mare va tranmsite organizatorului, in termen de 5 zile calendaristice din momentul validarii lui, datele personale (Nume, Prenume, nr Pasaport, CNP).