Acest concurs a expirat în data de 2015-10-08. Vezi concursurile active aici.
Vrei sa ai un super concert Corina doar pentru tine si colegii tai?

Promotia se va desfasura in perioada 15.09.2015 si 07.10.2015, inclusiv.  Campania se desfasoara in toate magazinele Billa din Romania .

Produsele participante la Promotiei sunt toate produsele comercializate in cadrul magazinelor in perioada promotiei.

Oricarei participant care a implinit varsta de 16 ani si care a efectuat cumparaturi de orice valoare din magazin pe durata promotiei, casiera ii va inmana un bon fiscal aferent achizitiei produselor participante. Bonul Fiscal, pentru a fi considerat valid, trebuie sa fie intreg si in original.

Clientul pastreza Bonul Fiscal si apoi poate sa intre pe pagina de concurs si sa introduca datele solicitate - nume, prenume, telefon, adresa de e-mail şi codul unic de pe bon (care este format din 18 cifre) la sectiunea „Inscrie te”. Participantii pot sa inscrie Bonul Fiscal (sau Bonurile Fiscale) pe pagina de concurs oricand in perioada promotiei.

Participantii care studiaza la unitatea de invatamant care, pe perioada desfasurarii promotiei, strange cel mai mare numar de bonuri fiscale valide inscrise potrivit mecanismului, castiga premiul acordat in prezenta promotie. 

Unicul premiu al promotiei consta intr-un concert sustinut de catre artista Corina si care va fi organizat de catre agentie in incinta unitatii de invatamant desemnate drept castigatoare in cadrul acestei promotii, in functie de bonurile fiscale valide inscrise pe pagina de concurs de catre participanti.

Castigatorul (unitatea de invatamant care a inregistrat, cu ajutorul participantilor in concurs, cel mai mare numar de bonuri inscrise) va fi anuntat pe pagina de Facebook a Billa Romania in termen de cel mult 30 zile calendaristice de la data de incheiere a prezentei promotii.