Acest concurs a expirat în data de 2013-12-07. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul dintre cele 4 vouchere in valoare de 500 lei fiecare!

Concursul se desfasoara in perioada 06 noiembrie 2013 - 06 decembrie 2013.

Modul de desfasurare a concursului:

Utilizatorii trebuie sa descopere 5 produse predefinite METRO din pagina http://concurs.acasa.ro/metro si apoi sa ofere datele de contact.  Participantii trebuie sa ofere date reale si valide de contact: e-mail, nume/prenume, telefon si optional numele companiei. In caz contrar, Organizatorul poate decide sa nu fie luate in considerare. Participantii au obligatia sa se inscrie in Concurs folosind date de contact valide si complete, astfel incat sa poata fi contactati de catre Organizator in cazul in care combinatia lor va fi declarata castigatoare.

Participantul la concurs este unic responsabil pentru orice consecinte directe sau indirecte care pot aparea ca urmare a participarii la acest Concurs.

Castigatorii concursului se vor alege in mod aleatoriu, cate unul in fiecare saptamana de campanie. Acestia vor fi desemnati de catre Organizator.

Premiul oferit:

Premiile sunt oferite de catre S.C. METRO CASH & CARRY ROMANIA S.R.L. Premiile constau in 4 vouchere in valoare de 500 lei/voucher in magazinul http://www.metro.ro/shop/ro/office/.