98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
51
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 4 vouchere in valoare de 500 lei fiecare!

 admin  2013.11.22  Vouchere,Trageri la sorti  2389

Concursul se desfasoara in perioada 06 noiembrie 2013 - 06 decembrie 2013.

Modul de desfasurare a concursului:

Utilizatorii trebuie sa descopere 5 produse predefinite METRO din pagina http://concurs.acasa.ro/metro si apoi sa ofere datele de contact. Participantii trebuie sa ofere date reale si valide de contact: e-mail, nume/prenume, telefon si optional numele companiei. In caz contrar, Organizatorul poate decide sa nu fie luate in considerare. Participantii au obligatia sa se inscrie in Concurs folosind date de contact valide si complete, astfel incat sa poata fi contactati de catre Organizator in cazul in care combinatia lor va fi declarata castigatoare.

Participantul la concurs este unic responsabil pentru orice consecinte directe sau indirecte care pot aparea ca urmare a participarii la acest Concurs.

Castigatorii concursului se vor alege in mod aleatoriu, cate unul in fiecare saptamana de campanie. Acestia vor fi desemnati de catre Organizator.

Premiul oferit:

Premiile sunt oferite de catre S.C. METRO CASH & CARRY ROMANIA S.R.L. Premiile constau in 4 vouchere in valoare de 500 lei/voucher in magazinul http://www.metro.ro/shop/ro/office/.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Metro concursuriNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.