98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un sistem desktop PC HP 3520 All-in-One, o tableta Allview Speed City SuperSlim sau un troller marca Trunky!

   2013.09.23    2196

Concurs: Castiga un sistem desktop PC HP 3520 All-in-One, o tableta Allview Speed City SuperSlim sau un troller marca Trunky!

Campania este organizată şi se desfăşoară pe teritoriul României, în perioada 20.09.2013 - 30.11.2013.

Produsele participante:

Produsele participante la această Campanie sunt:

 • Paula Pudding cu gust de ciocolată cu pete din pudding cu gust de vanilie (4 buc. X 125g) ce conţine un cod unic în interiorul ambalajului;
 • Paula Pudding cu gust de vanilie cu pete din pudding cu gust de ciocolată (4 buc. x 125g) ce conţine un cod unic în interiorul ambalajului.

Mecanismul concursului:

Participanţii la prezenta Campanie trebuie să:

 1. Să achiziţioneze cel puţin un produs participant la campaniei
 2. Să desfacă ambalajul de la produsele Paula Pudding participante şi să descopere în interior codul unic promoţional
 3. Pentru a câştiga unul dintre premiile campaniei, participantul trebuie să trimită, în perioada campaniei (20.09.2013 ora 00.00.00 - 30.11.2013 ora 23.59.59), codul promoţional unic prin:
 • a) SMS, la numărul 1747; numărul 1747 fiind unul cu tarif normal stabilit de reţelele de telefonie mobilă din care este trimis SMS-ul; numărul este valabil în următoarele reţele de telefonie mobilă: Cosmote, Vodafone și Orange. Mesajul de SMS trebuie să conţină codul unic din interiorul ambalajului. Pentru fiecare mesaj trimis, participantul va primi un mesaj de confirmare.
 • b) WEB, la adresa www.paulapudding.ro, pe pagina de campanie. Participanţii trebuie să completeze formularul special, cu datele personale (nume, prenume, număr de telefon, adresă de e-mail, data naşterii şi adresă completă de reşedinţă) şi să introducă codul unic din interiorul ambalajului în câmpul aferent acestuia. După ce codul unic a fost înregistrat pe site-ul www.paulapudding.ro, participanţii vor primi un mesaj de confirmare.

Premiile:

 • 72 x Troller
 • 10 x Tabletă Allview
 • 3 x HP All-in-One PC

Descrierea premiilor:

 • Troller marca Trunky sunt prevăzute cu: baretă pentru tractare sau purtat pe umăr; roți; coarne, de care se poate tine copilul; incuietori cu cheie, în față și în spate; mânere; benzi elastice interioare pentru fixare și buzunar interior.
 • Tableta Allview Speed City SuperSlim cu procesor Cortex A9 Dual-Core 1.50GHz, 7", 1GB DDR3, 8GB, Wi-Fi, Android 4.1 Jelly Bean, Black.
 • Sistem Desktop PC HP 3520 All-in-One are următoarele caracteristici:
  • procesor Intel® CoreTM i3-3220 3.30GHz
  • Ivy Bridge, 2GB, 500GB, Intel® HD Graphics, Free DOS.

PARTICIPA LA CONCURS!


PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.