Acest concurs a expirat în data de 2014-02-16. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga premiul in valoare de 10000 lei si unul din cele 500 de produse personalizate!

Campania promotionala " Cu Avon castigi 10.000 lei si 500 Avon produse personalizate " este organizata pe teritoriul Romaniei, in perioada 28 noiembrie 2013 - 15 februarie 2014

Mecanismul campaniei promotionale:

Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la promotie este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

  • Participantul trebuie sa achizitioneze din Brosura 02/2014 orice nuanta a rujului Ultra Color Absolute de la pagina 2 sau oricare apa de parfum / toaleta in variantele de: 100 ml, 75 ml, 50 ml, 30 ml, 15 ml, 10 ml, 9 ml pentru a primi 1 sansa de castig ( 1 talon promotional).
  • Participantul se va inscrie la promotie exclusiv prin transmiterea a unuia sau mai multor coduri in oricare dintre modalitatile si cu respectarea conditiilor solicitate ce sunt prevazute in prezentul regulament.
  • Inscrierea se va face exclusiv in perioada promotiei
  • Participantul va folosi pentru inscriere un numar de telefon mobil valid, apartinand oricareia dintre retelele de telefonie mobila Cosmote, Orange sau Vodafone.

Campania promotionala se va desfasura in perioada 28 noiembrie 2013 - 15 februarie 2014.

Participantii vor trimite coduri in oricare dintre urmatoarele doua modalitati:

  • Prin expedierea a unui SMS la 1874 (tarif normal in retelele Orange, Vodafone si Cosmote) continand codul unic din interiorul talonului promotional.
  • Online, pe avon.ro, prin introducerea codului promotional, a numarului de telefon mobil si a datelor personale.

Indiferent de modalitatea de inscriere (online sau SMS), participantii la promotie trebuie sa pastreze talonul promotional continand codul unic, in original, pentru validarea ulterioara a premiului.

Premiile campaniei promotionale:

Premiile oferite in cadrul acestei campanii se vor acorda astfel:

  • prin tragere la sorti electronica se va oferi un premiu constand in valoare de 10.000 lei
  • prin momente norocoase: 250 premii constand in produse Avon personalizate cu semnatura lui Cornel: Apa de toaleta Avon Exploration (75 ml)
  • prin momente norocoase: 250 premii constand in produse Avon personalizate cu semnatura Antoniei - Fard de pleoape True Color Quad nuanta Purple Haze (5 g)