101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
16
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o vacanta in doi la Roma! - (3 nopti la un hotel de 4 stele in inima orasului, la doi pasi de Fontana di Trevi si de Piazza della Repubblica)

   2012.02.02    1308

Pentru a participa la concursul "Vacanta la Roma", utilizatorii trebuie sa parcurga urmatoarele etape obligatorii:  1). Sa isi creeze un cont valid* completand formularul de creare cont si inscriere in concurs pe site-ul www.makemehappy.ro/vacanta_la_roma Formularul va contine urmatoarele campuri obligatorii: - Nume ; - Prenume ; - Adresa de e-mail ; - Parola - Adrese de e-mail (se refera la campurile in care participantul va completa adresele de e-mail valide pentru minim trei prieteni/cunoscuti pe care participantul doreste sa ii invite sa participe la concurs) 2). Sa isi creeze o lista noua de cadouri de Valentine's Day. (odata logat in contul sau, utilizatorul are optiunea sa isi creeze o lista noua de cadouri) 3). Sa adauge in aceasta lista nou creata minim 3 (trei) produse 4). Minim 3 (trei) dintre invitatii participantului trebuie sa aibe un cont valid pe makemehappy.ro la data de 7 februarie 2012 Un participant va avea dreptul sa participe de pe un singur cont pe toata durata campaniei. In cazul in care Organizatorul va identifica mai multe conturi ca apartinand aceluiasi participant, acesta isi rezerva dreptul de a anula atat conturile cat si participarile acestuia. Pentru a fi inregistrat in concurs, participantul trebuie sa isi creeze un cont valid, sa adauge in campurile special create adresele de e-mail valide (minim 3) sa creeze o lista de cadouri, sa adauge in lista cel putin trei produse pe care si le doreste. UN SINGUR PREMIU - DOI CASTIGATORI Premiul consta in: O excursie cu avionul pentru doua persoane (un cuplu) la hotelul Eurostars International Palace. Biletele de avion, cazarea si micul dejun sunt incluse. Hotelul este in centrul Romei, intr-o locatie privilegiata, in centrul triunghiului format din Fontana di Trevi, Piazza Venezia si Piazza della Repubblica. Foarte aproape sunt si Piazza di Spagna, Baile Diocletiane, Santa Maria degli Angeli, Santa Maria Maggiore, Coloana lui Traian, Coloseul si Fiori Imperiali. La cateva statii de metrou (puteti merge si pe jos) gasiti Vaticanul, Castelul Saint Angelo, Piazza Navona, Villa Borghese si multe alte atractii. PARTICIPA LA CONCURS! Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti. Concursul incepe pe data de 1 februarie si se incheie pe 7 februarie, ora 23:59. Desemnarea castigatorului si rezultatele concursului vor fi anuntate in ziua de 8 februarie. Castigatorii vor fi anuntati prin email si pe site la adresa www.makemehappy.ro/vacanta_la_roma IMPORTANT! Datorita timpului foarte scurt in care poate avea loc o rezervare de bilet de avion, in cazul in care castigatorul nu va raspunde in maxim 24 de ore de la data incheierii concursului, o noua tragere la sorti va avea loc imediat si un nou castigator va fi ales.

PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.