Acest concurs a expirat în data de 2013-12-15. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o Dacia Logan pe zi!

Colecția Reușite Românești!

O colecție plină de reușite românești

Cea mai mare companie de petrol și gaze din România, cu zeci de mii de angajați, dar și compania cu cel mai mare impact din istoria programelor sociale, prin Țara lui Andrei, OMV Petrom este indiscutabil o reușită românească.

De aceea, ne-am hotărât să aducem reușitele românesti mai aproape de tine, în fiecare zi. Să-ți reamintim de lucrurile care te-au făcut să iubești România și, poate, să descoperi motive noi. Unde? În toate stațiile Petrom.

Le-am strâns pe toate într-o colecție al cărui nume vorbește de la sine: Colecția Reușite Românești. Și le-am dedicat standuri speciale, în culorile tricolorului, astfel încât să le găsești cu ușurință indiferent de stația Petrom în care oprești.

Aici vei găsi produse românești bine făcute, dar și promoții și inițiative care merită cunoscute și apreciate. Vizitează stațiile Petrom și descoperă-le!

Dacia Logan, o reușită românească, vine la Petrom!

Dacia Logan, cea mai iubită mașină românească, va da startul Colecției Reușite Românești, într-o nouă campanie promoțională Petrom.

Cei mai norocoși clienți Petrom se vor putea convinge de priceperea inginerilor de la Mioveni, câștigând una dintre cele 65 de mașini Dacia Logan puse în joc.

Câștigă o Dacia Logan pe zi!

Cea mai iubită mașină românească te așteaptă la Petrom.

Alimentează de minim 50 de lei în stațiile Petrom și participă la tombola Dacia! Poți câștiga una dintre cele 65 de Dacii Logan acordate prin tragere la sorți.

Campania promoțională se desfășoară în toate stațiile Petrom din România între 16 septembrie și 15 decembrie 2013.