101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
12
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 25 de parfumuri Christina Aguilera Red Sin - 50 ml!

   2013.10.16    1307

Concurs: Castiga 25 de parfumuri Christina Aguilera „Red Sin” - 50 ml!

Recunoaşte filmele celebre şi câştigă 25 de parfumuri Christina Aguilera!

Perioada de desfăşurare 09 octombrie-31 octombrie 2013

Toamna aceasta ne-am propus să îţi testam pasiunea pentru cea de-a şaptea artă şi să aflăm cât de bine cunoşti peliculele renumite care i-au marcat cei peste 100 de ani de existenţă. Şi pentru a condimenta provocarea, vom premia cinefilii veritabili cu unul din cele 25 de parfumuri Christina Aguilera „Red Sin” – EDP 50 ml. Completează quiz-ul nostru  MOVIE MANIA şi află dacă maratoanele tale cinematografice au dat roade sau mai sunt filme pe care le poţi adăuga pe lista de vizionări.  Vezi capturile din filme celebre  şi încearcă să le recunoşti pentru a aduna punctaje cât mai mari în concurs. Dacă pe 31 octombrie 2013, ora 12:00,  te afli pe unul din primele 25 de locuri din Clasamentul de concurs, îţi oferim un parfum Red Sin by Christina Aguilera.

PARTICIPA LA CONCURS!


PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.