Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga 200 lei cu un articol despre fotografia de nunta!

Concurs: Castiga 200 lei cu un articol despre fotografia de nunta!

Perioada de desfasurare: Concursul se incheie pe 24 Iunie, la ora 23:59 sau mai devreme, in cazul in care se vor aduna 15 articole participante care respecta cerintele de mai jos inainte de 24 Iunie. Castigatorul va fi anuntat pe 24 Iunie sau in ziua imediat urmatoare celei in care se vor aduna cele 15 articole participante.Ce trebuie sa faci:
  • 1. Sa ai blog de minim 4 luni vechime si minim 20 de articole scrise.
  • 2. Sa scrii un articol despre serviciile foto-video pentru nunta. Titlul articolului trebuie sa fie “Recomand Fotograf nunta Bucuresti”. Articolul tau sau articolele tale trebuie sa aiba minim 300 de cuvinte. Daca ai mai participat la campaniile sponsorizate de Fotograf nunta Bucuresti si Rochii de mireasa poti participa la aceasta campanie fara probleme cu conditia sa scrii un nou articol (nu poti participa cu articolele scrise pentru campaniile anterioare).
  • 3. Articolul vostru trebuie sa cuprinda obligatoriu urmatoarele doua linkuri: - link catre adresa “http://www.efotografnunta.ro” cu titlul “fotograf nunta Bucuresti” - link catre adresa “http://www.casaanke.ro” cu titlul “filmare si fotografie de nunta”
  • 4. Dupa ce scrii articolul cu care participi la concurs, completeaza formularul din articol.
Premiu:
  • Va fi acordat un premiu, in valoare de 200 lei.
Modalitatea de acordare a premiului: jurizare.Cel mai bun articol din concurs va castiga premiul pus in joc. Juriul este format din Marius Calugaru de la Blogatu.ro si reprezentantii site-ului Fotograf nunta Bucuresti. In jurizare va conta originalitatea articolului, corectitudinea gramaticala si a exprimarii. PARTICIPA LA CONCURS!