Concurs: Castiga 2 bilete la avanpremiera din Londra a filmului Jocurile Foamei - Sfidarea!

Adăugat de concursoman în data de 2013.10.18 • 1439 vizualizări

Concurs: Castiga 2 bilete la avanpremiera din Londra a filmului Jocurile Foamei - Sfidarea!

Concurs: Castiga 2 bilete la avanpremiera din Londra a filmului „Jocurile Foamei - Sfidarea”!

„Jocurile Foamei - Sfidarea” e filmul de neratat al toamnei. Tie ce-ti aprinde cel mai mult entuziasmul: MODA extravaganta Capitoliului, reality SHOW-ul halucinant din poveste sau tensiunea sistemului social in prag de REVOLUTIE?

Alege-ti echipa, strange minim 25 puncte si poti castiga premii instant sau Marele Premiu: 2 bilete la avanpremiera din Londra a filmului „Jocurile Foamei - Sfidarea”!

CUM PARTICIPI:

  1. Alege scanteia care te entuziasmeaza cel mai mult: MODA | SHOW | REVOLUTIE
  2. Strange minim 25 puncte si sustine echipa careia te-ai alaturat, prin Share la aplicatie, Share la trailer si invitatii pentru prieteni. Fiecare dintre aceste actiuni aduce puncte in plus echipei tale.
  3. Lasa-ne datele tale ca sa intri în tragerea la sorti
  4. Poti castiga premii instant iar din echipa cu cele mai multe puncte va fi extras castigatorul excursiei la Londra!

PARTICIPA LA CONCURS!

Despre Film: Katniss Everdeen se intoarce acasa dupa ce castiga editia a 74-a a Jocurilor Foamei, alaturi de concurentul si partenerul ei, Peeta Mellark. Insa victoria nu este ce pare a fi: cei doi trebuie sa plece de langa cei dragi, intr-un turneu al invingatorilor prin districtele din Panem. In aceasta calatorie, Katniss simte rebeliunea mocnind, dar Capitoliul controleaza înca pe deplin vietile cetatenilor. Presedintele Snow pregateste editia a 75-a a Jocurilor Foamei (Jubileul Aniversar) - o competitie care poate schimba definitiv soarta societatii din Panem.


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: