Acest concurs a expirat în data de 2014-02-15. Vezi concursurile active aici.
Concurs Kiss 4 Love: Castiga un city break la Praga!

Campania „Kiss 4 Love – Poezie” este organizata si se desfasoara pe teritoriul Romaniei, urmand a fi difuzata pe postul de radio „Kiss FM”, care poate fi receptat in Bucuresti si in alte 56 de orase din Romania, in Republica Moldova si pe Internet, pe site-ul www.kissfm.ro. Campania se va desfasura incepand cu data de 1 februarie 2014 si pana la data de 14 februarie 2014, inclusiv.

Pentru a putea participa la promotie, ascultatorii Kiss Fm trebuie sa acceseze site-ul kissfm.ro, sa intre pe pagina de concurs, sa completeze formularul de inscriere la promotie, introducand datele proprii de contact, si sa compuna o strofa a unei poezii, fie folosind template-urile puse la dispozitie, fie sa compuna o strofa originala, pe care sa o publice in sectiunea de concurs. Dupa publicarea strofei in sectiunea de concurs, participantul este inscris in campanie.

In perioada 1 februarie – 13 februarie 2014 (ora 0:00), toate strofele vor fi afisate pe site-ul www.kissfm.ro, in sectiunea de concurs. In data de 14 februarie 2014, in intervalul 7.00-10.00, din totalul participantilor la campanie, va fi extras un participant, cu ajutorul unui soft de extragere random. Fiecare dintre vizitatorii site-ului kissfm.ro se va putea inscrie cu un numar nelimitat de strofe. Pentru extragerea castigatorului campaniei, in baza de date pentru extragerea random, fiecare participant la campanie va fi inscris unic, cu filtru dupa numarul de telefon.

C astigatorul campaniei va fi anuntat pe postul de radio Kiss FM, in data de 14 februarie 2014, in intervalul 7.00-10.00. De asemenea, castigatorul campaniei va fi evidentiat pe site-ul kissfm.ro, delimitandu-se clar de ceilalti participanti la campanie.

Premiile oferite:

Va fi oferit un premiu – 1 city break la Praga, pentru doua persoane. Pachetul contine bilet de avion dus-intors, 2 nopti cazare la hotel 3* si mic dejun inclus. Valoarea premiului oferit este de 500 de Euro.