105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11656
concursuri
expirate
21
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs Cabina Vodafone: Provocarea zilei 13.08.2013! Castiga un smartphone Vodafone Smart Mini pe zi!

   2013.08.13    1279

Concurs Cabina Vodafone: Provocarea zilei 13.08.2013! Castiga un smartphone Vodafone Smart Mini pe zi!

[like_to_read]

Dacă ești în Iași, Cluj, Craiova sau Brașov, caută Cabina Vodafone! Mulți dintre cei din orașul tău au acceptat provocările și s-au distrat. Unii au și câștigat un smartphone.

Descoperă provocarea zilei, apoi vino la Cabina Vodafone și sună pe oricine în orice rețea, trimite mesaje sau intră pe Facebook și poți câștiga un smartphone Vodafone Smart Mini în fiecare zi!

Provocare zilei 13.08.2013: 

  • Cluj Napoca: Vino la cabina Vodafone de pe Bulevardul Eroilor nr. 2-6, sună pe cineva și vorbește mai mult de 3 minute. Litera B e înlocuită cu T, în tot ce spui.
  • Iasi: Vino la cabina Vodafone din Palas Mall, sună pe cineva și vorbește mai mult de 3 minute. Litera B e înlocuită cu T, în tot ce spui.
  • Craiova: Vino la cabina Vodafone din Piața Prefecturii, strada Unirii nr. 14, sună pe cineva și vorbește mai mult de 3 minute. Litera B e înlocuită cu T, în tot ce spui.
  • Brasov: Vino la cabina Vodafone din Piața Sfatului, sună pe cineva și vorbește mai mult de 3 minute. Litera B e înlocuită cu T, în tot ce spui.

PARTICIPA LA CONCURS!

DESPRE CONCURS!

[/like_to_read]


PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.