Concurs Cabina Vodafone: Provocarea zilei 10.08.2013! Castiga un smart
70
concursuri
active
Premii
in valoare de

406.14
miliarde de lei,
adica

406.139.387,00
RON
11514
concursuri
expirate
29
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs Cabina Vodafone: Provocarea zilei 10.08.2013! Castiga un smartphone Vodafone Smart Mini pe zi!

   2013.08.10    1280

Concurs Cabina Vodafone: Provocarea zilei 10.08.2013! Castiga un smartphone Vodafone Smart Mini pe zi!

[like_to_read] Dacă ești în Iași, Cluj, Craiova sau Brașov, caută Cabina Vodafone! Mulți dintre cei din orașul tău au acceptat provocările și s-au distrat. Unii au și câștigat un smartphone. Descoperă provocarea zilei, apoi vino la Cabina Vodafone și sună pe oricine în orice rețea, trimite mesaje sau intră pe Facebook și poți câștiga un smartphone Vodafone Smart Mini în fiecare zi! Provocare zilei 10.08.2013: 
  • Cluj Napoca: Vino la cabina Vodafone de pe Bulevardul Eroilor nr. 2-6 și spune-ne ce îți place cel mai mult la orașul tău. Poți să postezi mesajul pe Facebook de pe smartphone-ul din cabină sau poate fi păstrat de promoterul Vodafone.
  • Iasi: Vino la cabina Vodafone din Palas Mall și spune-ne ce îți place cel mai mult la orașul tău. Poți să postezi mesajul pe Facebook de pe smartphone-ul din cabină sau poate fi păstrat de promoterul Vodafone.
  • Craiova: Vino la cabina Vodafone din Piața Prefecturii, strada Unirii nr. 14 și spune-ne ce îți place cel mai mult la orașul tău. Poți să postezi mesajul pe Facebook de pe smartphone-ul din cabină sau poate fi păstrat de promoterul Vodafone.
  • Brasov: Vino la cabina Vodafone din Piața Sfatului și spune-ne ce îți place cel mai mult la orașul tău. Poți să postezi mesajul pe Facebook de pe smartphone-ul din cabină sau poate fi păstrat de promoterul Vodafone.
PARTICIPA LA CONCURS! DESPRE CONCURS! [/like_to_read]

PARTICIPA LA CONCURS