Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: castiga un smartphone Samsung Galaxy S Plus sau unul din cele 9 aparate foto digitale!
 

Intocmeste un anunt de poveste!

La inceput de an, suntem pusi pe lucruri mari! Tocmai pentru ca surprizele fac viata mai frumoasa, astazi lansam primul concurs cu premii desfasurat pe pagina de Facebook  tocmai.ro.Cum ma inscriu?Intri pe  tocmai.ro, postezi un anunt creativ, ne lasi un link spre anunt pe pagina noastra de Facebook (titlu obligatoriu: "Particip la Concurs") si strangi cat mai multe like-uri.Ce premii sunt puse in joc?Primii 10 concurenti cu cele mai inedite anunturi vor fi premiati.Premiul cel mare este in valoare de 300 euro!!!Inca 9 premii in valoare de 100 euro!Cand?9-25 ianuarie 2012Regulamentul concursuluiConcursul interactiv cu premii se va desfasura pe pagina de Facebook tocmai.ro, in perioada 9-25 ianuarie 2012.Pe parcursul a 2 saptamani, concurentii vor putea posta gratuit pe tocmai.ro un anunt de vanzare sau inchiriere cu continut original, urmand ca apoi sa posteze pe pagina de Facebook un link spre anuntul lor.Concursul va fi alcatuit din 2 etape:
  1. In prima etapa (9-23 ianuarie), fiecare participant va trebui sa cumuleze un numar cat mai mare de like-uri la anuntul postat pe tocmai.ro. Numarul ridicat de like-uri va fi relevant doar pentru calificarea in a doua etapa, ceea ce inseamna ca anuntul cel mai votat in prima etapa nu va fi neaparat cel castigator.
  2. In a doua etapa (23-25 ianuarie), primele 20 cele mai votate anunturi vor intra in finala concursului, toate avand aceleasi sanse de castig. Premiul va fi acordat de catre echipa tocmai.ro participantului care a postat pe site cel mai original si inedit anunt, conform criteriilor din regulament, chiar daca nu a fost primul clasat in functie de nr de like-uri.
Anunturile participante trebuie sa indeplineasca un set de criterii:
  1. La concurs nu vor putea participa anunturi din categoriile "Auto", "Imobiliare" sau "Locuri de munca".
  2. Descrierea care insoteste anuntul trebuie sa fie cat mai creativa si originala, de tip poveste. Aceasta cerinta nu exclude necesitatea unei descrieri realiste, complete si concrete, ci doar va ajuta la diferentierea de alte anunturi similare si la departajare, in a doua etapa a concursului.
  3. Fiecare anunt trebuie sa fie obligatoriu insotit de cel putin o fotografie clara a produsului/serviciului oferit spre vanzare/inchiriere.
  4. Fiecare anunt trebuie sa poarte un titlu elocvent.
  5. Fiecare anunt trebuie sa contina un nr de telefon si/sau adresa de email (utile persoanelor interesate de produsul/serviciul promovat).
  6. Fiecare link participant postat pe pagina de Facebook tocmai.ro trebuie sa fie insotit de precizarea "Particip la Concurs" (obligatoriu) si de o scurta descriere interesanta/amuzanta a anuntului (optional), astfel incat toti concurentii sa aiba ocazia sa-si confirme participarea.
La concurs pot participa si anunturile care sunt deja postate pe tocmai.ro, cu conditia ca utilizatorii sa ne lase linkul pe pagina de Facebook, impreuna cu aceeasi formulare obligatorie,"Particip la concurs", pentru a fi inscrisi pe lista concurentilor.Dupa prima saptamana a competitiei, pe data de 16 ianuarie, se va face public un prim clasament al concurentilor, in ordinea descrescatoare a numarului de like-uri.Pe data de 23 ianuarie va fi postata lista celor 20 de finalisti clasati in a doua etapa, ale caror anunturi vor fi supuse jurizarii echipei tocmai.ro.Dupa anuntarea castigatorilor pe pagina de Facebook (25 ianuarie 2012), acestia vor fi contactati in vederea obtinerii datelor de contact pentru livrarea premiilor.  PARTICIPA LA CONCURS!