98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
9
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Trimite o definitie video si poti castiga unul dintre cele 3 premii!

   2013.09.26    1644

Concurs: Trimite o definitie video si poti castiga unul dintre cele 3 premii!

Ajuta-ne sa cream Dictionarul copiilor – spus de copii, pentru copii.

Filmeaza-ti copilul in timp ce da o definitie amuzanta oricarui cuvant al limbii romane, trimite apoi filmuletul la adresa de e-mail office@lumealuijunior.ro si noi il vom posta pe LumealuiJunior.ro. Cele mai haioase 3 filmuletele castiga unul dintre cele 3 premii.

Premii:

Poti sa castigi pentru copilul tau unul dintre cele 3 premii puse in joc. Fiecare premiu consta intr-un pachet LazyTown: tricou inscriptionat, Frisbee, stickere Lazy Town, balon, desen Lazy Town pentru colorat, DVD-ul cu primul episod din noua serie Lazy Town. (foto dreapta)

Conditii de participare: perioada in care poti participa la acest concurs: 23 septembrie – 22 octombrie 2013.

Cum participi:

Filmeaza-ti copilul sau nepotelul in timp ce da o definitie amuzanta oricarui cuvant al limbii romane. Trimite apoi filmuletul la adresa de e-mail office@lumealuijunior.ro si noi il vom posta pe LumealuiJunior.ro.

Cele mai haioase 3 filmuletele castiga unul dintre cele 3 premii.

*Materialul video trebuie sa fie trimis la adresa: office@lumealuijunior.ro .

**Ulterior, acesta va fi postat in sectiunea “Dictionarul copiilor”, dar si pe pagina de concurs.

***Castigatorii vor fi anuntat in pagina de concurs, printr-un comentariu la acest articol, pe pagina de facebook a site-ului LumealuiJunior.ro, dar si pe adresa de e-mail pana la data de 30 octombrie 2013.

****Prin participarea la acest concurs, concurentii sunt de accord ca datele lor sa fie utilizate pentru trimiterea de comunicari si oferte din partea LumealuiJunior.ro si a partenerilor acestora, dar si cu utilizarea materialelor video trimise cu scopul de a promova sectiunea “Dictionarul copiilor” al site-uluiLumealuiJunior.ro.

*****Castigatorii trebuie sa raspunda la e-mail-ul de anuntare a castigarii premiului in maxim 48 de ore de la data trimiterii acestuia. In caz contrar, pierde dreptul de a castiga premiul, acesta putand reveni unui alt participant.

PARTICIPA LA CONCURS!


PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.