Concurs: Trimite o definitie video si poti castiga unul dintre cele 3 premii!

Adăugat de concursoman în data de 2013.09.26 • 1707 vizualizări

Concurs: Trimite o definitie video si poti castiga unul dintre cele 3 premii!

Concurs: Trimite o definitie video si poti castiga unul dintre cele 3 premii!

Ajuta-ne sa cream Dictionarul copiilor – spus de copii, pentru copii.

Filmeaza-ti copilul in timp ce da o definitie amuzanta oricarui cuvant al limbii romane, trimite apoi filmuletul la adresa de e-mail [email protected] si noi il vom posta pe LumealuiJunior.ro. Cele mai haioase 3 filmuletele castiga unul dintre cele 3 premii.

Premii:

Poti sa castigi pentru copilul tau unul dintre cele 3 premii puse in joc. Fiecare premiu consta intr-un pachet LazyTown: tricou inscriptionat, Frisbee, stickere Lazy Town, balon, desen Lazy Town pentru colorat, DVD-ul cu primul episod din noua serie Lazy Town. (foto dreapta)

Conditii de participare: perioada in care poti participa la acest concurs: 23 septembrie – 22 octombrie 2013.

Cum participi:

Filmeaza-ti copilul sau nepotelul in timp ce da o definitie amuzanta oricarui cuvant al limbii romane. Trimite apoi filmuletul la adresa de e-mail [email protected] si noi il vom posta pe LumealuiJunior.ro.

Cele mai haioase 3 filmuletele castiga unul dintre cele 3 premii.

*Materialul video trebuie sa fie trimis la adresa: [email protected] .

**Ulterior, acesta va fi postat in sectiunea “Dictionarul copiilor”, dar si pe pagina de concurs.

***Castigatorii vor fi anuntat in pagina de concurs, printr-un comentariu la acest articol, pe pagina de facebook a site-ului LumealuiJunior.ro, dar si pe adresa de e-mail pana la data de 30 octombrie 2013.

****Prin participarea la acest concurs, concurentii sunt de accord ca datele lor sa fie utilizate pentru trimiterea de comunicari si oferte din partea LumealuiJunior.ro si a partenerilor acestora, dar si cu utilizarea materialelor video trimise cu scopul de a promova sectiunea “Dictionarul copiilor” al site-uluiLumealuiJunior.ro.

*****Castigatorii trebuie sa raspunda la e-mail-ul de anuntare a castigarii premiului in maxim 48 de ore de la data trimiterii acestuia. In caz contrar, pierde dreptul de a castiga premiul, acesta putand reveni unui alt participant.

PARTICIPA LA CONCURS!


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: