98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
15
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Restaurantul Rex iti face nunta!

   2012.02.01    1289

PARTICIPA LA TOMBOLA VALENTINE'S DAY PARTY Premiul cel mare: Iti facem NUNTA ta sau a unui prieten  care a venit la petrecere cu 80% reducere Ce mai poti sa castigi: 50% reducere din pretul meniului de botez. 35% reducere din pretul meniului de majorat sau orice vrei sa sarbatoresti
CE TREBUIE SA FACI CA SA CASTIGI: 1. Ne dai Like (Imi place) pe pagina de fan. 2. Dai share (distribuie) pozei de la profil la tine pe profil. 3. Cumperi biletul de participare de la Rex si in seara evenimentului il completezi si il introduci in urna! PARTICIPA LA CONCURS!

PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.