Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Radio ZU si Ursus te trimit la Oktoberfest!

Concurs: Radio ZU si Ursus te trimit la Oktoberfest!

oktbf

Campania publicitara  Radio ZU si Ursus te trimit la Oktoberfest!” se va desfasura in perioada: 26 septembrie - 4 octombrie 2013, de luni pana vineri, la Radio ZU in cadrul Morning Zu intre 09:00-010:0.

Mecanismul concursului:

Ascultatorii Radio ZU vor fi invitati de catre Realizatorii Radio ZU sa parieze pe rezultatele unor probe practice pe care Denise Ordean, asistenta lui Mihai Morar si a lui Daniel Buzdugan din Morning ZU, le va desfasura in timpul matinaluluim, in direct la Radio ZU in fiecare dimineata intre 09:00-10:00 de luni pana vineri in perioada  26 septembrie - 4 octombrie.

Ascultatorii Radio ZU care doresc sa participe la concurs trebuie sa asculte Morning ZU si inainte ca Denise sa finalizeze proba zilei sa trimita un SMS cu ceea ce considera ca va fi la final rezultatul probei careia trebuie sa ii faca fata Denise.

In cazul in care primim mai multe raspunsuri corecte, castigator va fi declarat cel care da primul raspuns corect.In cazul in care nici un raspuns nu este corect, va fi desemnat castigator cel care da primul raspunsul cel mai apropiat de raspunsul corect, fie inferior, fie superior (rezultatele sunt numere reale).

Premiile:

Valoarea totala a premiilor constand in

  • 7 costume bavareze/ 1 pentru fiecare castigator: pretul unui costum este de 500 ron + tva.
  • 2 vouchere pentru fiecare castigator in valoare totala de 100 ron (bere si mancare) = 14 vouchere a cate 50 RON.

PARTICIPA LA CONCURS!