Bani • Trageri la sorti

Concurs: Radio ZU e Smecherie, te scapa de datorie!

Adăugat de concursoman în data de 2014.01.10 • 4363 vizualizări

concurs Radio ZU

Concurs: Radio ZU e Smecherie, te scapa de datorie!

Radio ZU e Smecherie, te scapa de datorie!

Ai o datorie? Completeaza formularul de inscriere si esti in concurs. Apoi asculta Morning ZU, de luni pana vineri, in fiecare dimineata. Daca iti auzi numele la radio, te-ajutam sa scapi de datorie!

Concursul “Radio ZU e smecherie, te scapa de datorie!” se va desfasura in perioada 10 ianuarie – 31 ianuarie 2014.

Mecanismul de concurs:

In perioada 13 ianuarie – 31 ianuarie 2014 in cadrul programelor postului „Radio ZU”, se vor desfasura in zilele lucratoare (de luni pana vineri), intre orele 07:00 – 10:00 una sau doua editii ale concursului „Radio ZU e smecherie, te scapa de datorie”.

Inscrierile se fac pe www.radiozu.ro  in formularul de concurs, incepand cu data de 10 ianuarie 2014. Inscrierile se pot face pana pe data de 31 ianuarie 2014, inainte de ora ultimului concurs. O inscriere este valida daca ascultatorul completeaza toate campurile formularului de inscriere: nume, prenume, oras, varsta, telefon, datoria la a carei plata vrea ajutorul Radio ZU. Sunt permise maxim 3 inregistrari per calculator, maxim 10 inregistrari de la acelasi IP.

Un ascultator isi poate inscrie un numar de telefon o singura data in acest concurs. Inscrierile ulterioare nu intra in baza de date.

Radio ZU aloca pentru fiecare dimineata suma de 1000 lei. Ramane la latitudinea realizatorilor Morning ZU daca intr-o dimineata de concurs extrag doi castigatori dintre inscrisii in concurs, fiecare urmand sa fie ajutat la plata datoriei cu care s-a inscris cu cate 500 de lei, sau un singur castigator dintre inscrisii in concurs, acesta urmand sa fie ajutat la plata datoriei cu care s-a inscris cu 1000 de lei.

Cu ocazia fiecarui concurs, este extras aleator un nume si prenume, corespunzatoare unei inscrieri in baza de date. Numele si prenumele  sunt anuntate la radio. Primul ascultator inscris in concurs, cu numele si prenumele anuntate, care trimite un SMS la 1815 (numar de telefon cu tarif normal, valabil in retelele Cosmote, Orange, Vodafone) de pe un numar de telefon cu care s-a inscris in concurs, in conditiile cerute de DJ-ii ZU, in cel mult 10 minute de la anuntarea numelui si prenumelui sau la Radio ZU, castiga suma de bani pusa in joc la respectivul concurs. Daca niciun ascultator inscris in concurs cu numele si prenumele anuntate pe post nu trimite SMS la 1815 in intervalul de 10 minute, banii pe care ar fi urmat sa-i castige  se reporteaza pentru urmatorul concurs.

Daca pe data de 31 ianuarie, dupa ultimul concurs al zilei exista report, concursul continua de una sau doua ori pe zi, in functie de alegerea realizatorilor Morning ZU, de luni pana vineri pana la castigarea reportului, astfel: se anunta numele si prenumele alese aleator, primul ascultator inscris in concurs, cu numele si prenumele anuntate, care trimite SMS la 1815 in cel mult 10 minute de la anuntarea numelui intreg la Radio ZU, castiga ultimul report. Concursul se incheie efectiv dupa castigarea ultimului report.

Un ascultator poate castiga o singura data in cadrul acestui concurs. Daca se constata ca un ascultator declarat anterior castigator a mai fost declarat castigator ulterior, ramane valabil doar primul premiu castigat. Deasemenea, daca numele si prenumele nu corespund cu datele din actul de identitate al persoanei desemnate castigatoare, premiul nu se acorda.
 
Premiile concursului:

Valoarea totala bruta a premiilor ce fac obiectul concursului “Radio ZU e smecherie, te scapa de datorie!” este de 15 000 lei brut.


PARTICIPA LA CONCURS