Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Promotia 100 de zile castigatoare Castiga 300 euro pe zi sau 3000 euro pe zi

Bun venit in promotia “100 de zile castigatoare” de la Vodafone! E timpul sa castigi gratuit! Vodafone ofera 300 Euro cash pe zi gratuit, incepand cu 10 Octombrie 2011 si pana pe 17 Ianuarie 2012! Intra in extragerea de astazi trimitand DA la 303! Raspunde gratuit la intrebari si mareste-ti sansele de castig! Trimite un SMS fara cost, cu textul DA la numarul 303! Participand in promotia 100 de zile castigatoare de la Vodafone, ai sansa sa castigi 300 Euro pe zi gratuit si 3.000 Euro pe zi daca te inscrii pentru Pauza de Joaca si devii un participant premium.

Ce trebuie sa faci:

  Ca sa intri in promotie trebuie doar sa trimiti un SMS fara cost, cu cuvantul GRATUIT la numarul 303. Acest SMS iti permite sa accesezi jocul cu intrebari, care iti ofera sansa sa castigi premii cash de la Vodafone! Jocul cu intrebari presupune o serie de intrebari cu raspuns multiplu la care trebuie sa raspunzi pentru a castiga puncte. Poti raspunde la o intrebare trimitand un SMS gratuit la numarul 303 cu cifrele 1 sau 2, in functie de raspunsul ales. Fiecare raspuns corect iti castiga 20 sau mai multe puncte, respectiv un numar egal de participari in jocul cu intrebari. Fiecare raspuns incorect sau invalid iti aduce doar 10 puncte. Pe durata jocului, vei avea sansa sa acumulezi mai multe puncte prin intrebari suplimentare. Cu cat trimiti mai multe raspunsuri, cu atat aduni mai multe puncte si astfel iti maresti sansele de castig. Poti raspunde gratuit la cel mult 10 intrebari pe zi.

Daca doresti sa te inscrii in Pauza de Joaca si sa participi cu toate punctele adunate in extragerea pentru 3.000 Euro pe zi, pur si simplu trimite un SMS fara cost, cu textulSTART la numarul304 ca sa iti activezi participarea premium (costul participarii in promotia premium este de 0.99 Euro pe zi (TVA incl), taxare zilnica automata pana la sfarsitul promotiei pe 17 Ianuarie 2012). Vei primi zilnic 2 credite pentru jocurile online si sansa sa castigi 3.000 EURO! Punctele adunate reprezinta numarul de intrari in tragerile la sorti. Punctele pentru extragerile zilnice se cumuleaza; cu fiecare raspuns trimis prin SMS intri in extragerile zilnice respective cu toate punctele castigate pana in acel moment al jocului. Daca vrei sa achizitionezi mai multe credite pentru jocurile online si sa obtii mai multe participari in extragerile zilnice, pe durata promotiei, poti trimite un SMS cu orice text la 305.Costul fiecarui SMS trimis la 305 este de 0.5 Euro pe SMS, TVA inclus si reprezinta contravaloarea unui credit de joc in Pauza de Joaca. Toti clientii Vodafone, indiferent daca au contract de tip abonament (post-paid) sau au cartela reincarcabila (clienti pre-paid), sunt eligibili sa participe. Pentru a obtine informatii suplimentare despre promotie, poti suna la *222 de pe telefonul mobil.

Ce castigi:
Vodafone iti ofera sansa sa castigi premii cash! Pur si simplu trimite un SMS cu DA la numarul 303 ca sa participi gratuit pentru premii sau trimite un SMS cu textulDA la numarul304 ca sa te inscrii in Pauza de Joaca, sa devii un membru premium si sa participi pentru premiile mari! Cu cat obtii mai multe puncte, cu atat e mai probabil sa fii urmatorul castigator!

- 300 Euro in fiecare zi pentru cei care participa gratuit (100 de castigatori prin extrageri zilnice) - 3.000 Euro in fiecare zi pentru membri premium (100 de castigatori prin extrageri zilnice) Costul unei participari premium este de 0.99 Euro pe zi, TVA inclus.