98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
52
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: ProFM da Alarma la premii trasnite! Castiga-le in fiecare dimineata!

   2013.08.11    1511

Concurs: ProFM da Alarma la premii trasnite! Castiga-le in fiecare dimineata!

[like_to_read]

Cine se trezeste cu noaptea in cap, are parte de trasnai! De luni pana vineri, de la 07.00, Nono Semen da Alarma de Vacanta si te premiza cu cele mai nebune gadgeturi.

Ceas proiector sau desteptator zburator? Cantar portabil sau un fotoliu gonflabil?

Spune-mi ce trasnaie iti doresti ca sa-ti spun ce emisiune sa urmaresti. Cat e luna august de lunga, ProFM te trezeste cu premii trasnite de la smuff.ro, muzica si...glume de sezon! Asculta cu atentie Alarma de Vacanta in fiecare dimineata, de luni pana vineri, de la 7 la 10, cu Nono Semen si audvoci.ro la butoane si microfoane si afla ultimele noutati de pe plaja ProFM din Costinesti. La momentul concursului, raspunde la intrebarea zilei printr-un SMS la 1872, iar daca ai noroc si trimiti mesajul cu numarul 50, te declaram castigator! Vezi regulamentul complet aici. Stai cu ochii pe pagina ProFM de Facebook ca sa descoperi ce premii punem la bataie in fiecare zi si vezi mai jos cateva dintre traznaile pe care le poti castiga!

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]


PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.