Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Plateste cu Visa si poti castiga 3 x iPad-uri in fiecare saptamana si 5 x 300 lei in fiecare zi!

Concurs: Plateste cu Visa si poti castiga 3 x iPad-uri in fiecare saptamana si 5 x 300 lei in fiecare zi!

Winter Promo Plateste cu Visa si poti castiga 3 x iPad-uri in fiecare saptamana si 5 x 300 lei in fiecare zi.Craciunul si ziua ta de nastere nu sunt singurele ocazii pentru a primi cadouri. In perioada 1 noiembrie- 31 decembrie 2012, poti castiga premii in fiecare zi. Cu fiecare cumparatura facuta cu cardul tau Visa esti inscris automat in tragerea la sorti unde poti castiga:
iPad
3 x iPad in fiecare saptamanaPlateste cu Visa si poti castiga Noul iPad cu functii ce iti vor face viata de zi cu zi mai usoara si mai distractiva. Mai mult, vei fi la curent cu ultimele tendinte in tehnologie. Credit Card 5 x 300 lei in fiecare zi
Pentru vacanta de iarna, haine noi sau pur si simplu pentru a pune bani deoparte… Castiga cu Visa unul dintre premiile de 300 lei si gandeste-te cum ii vei folosi.
Fiecare cumparatura facuta cu Visa se poate transforma intr-un cadou si poate transforma o zi obisnuita intr-una extraordinara. Dincolo de premii, cardul tau Visa iti ofera mult mai multe beneficii. PARTICIPA LA CONCURS!