101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
32
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Participa la unul dintre cele mai importante evenimente de fashion din Romania!

 admin  2013.11.21    1701

Lenor te trimite la Elle Style Awards! Te asteapta un rasfat de lux: o sesiune de shopping cu un stilist, un makeover profesional si doua zile la un hotel glam din Bucuresti.

Campania „Răsfăţ de lux” se va desfasura in perioada 14 Noiembrie - 27 Noiembrie 2013  (pana la orele 23.59) pe site-ul http://apps.facebook.com/Rasfat-de-lux.

Mecansimul Campaniei: 

Pentru a participa la aceasta campanie, o persoana trebuie sa acceseze site-ul http://apps.facebook.com/Rasfat-de-lux, sa  se inscrie in Campanie prin completarea formularului de inregistrare de pe Site cu datele personale si sa incarce la sectiunea  respectiva  o  poza. Materialul trebuie sa fie incarcat in format foto (.jpg, .jpeg) in perioada 14 Noiembrie  –  27 Noiembrie 2013 (pana    la    orele   23.59). Aceasta poza trebuie sa fie insotita de o descriere.    

Tema concursului este trimiterea unui material foto, care sa prezinte o poza recenta cu Participantul si partenerul / prietenul lui (mama, tata, sot, sotie, fiica, prieten, etc). Materialul foto nu  trebuie sa fie mai vechi de 2 luni de zile.   

Criteriile de evaluare a compatibilitatii materialului sunt: identificarea cuplului cu valorile Lenor, posibilitatea de asociere   a familiei / cuplului cu una dintre variantele Lenor Parfumelle, fericirea pe care o transmite cuplul prin intermediul fotografiei. Jurizarea va fi facuta in perioada 28.11  – 29.11.2013,  iar  juriul va  fi  format  din 3 reprezentanti Procter&Gamble.    

Materialele trimise trebuie sa se incadreze in tema concursului si sa respecte conditiile impuse de lege (sa nu fiemateriale ilegale, periculoase, malitioase, calomniatoare, obscene, pornografice sau  vulgare si nici materiale care ar putea fi considerate ca instigare la acte penale sau ilegale) si sa  detina toate drepturile de proprietate asupra materialelor postate.

Astfel, etapele concursului sunt:    

  • a. Inscriere    
  • b. Jurizare  
  • c. Validare  
  • d. Participare la decernarea premiilor Elle Style Awards

Premiile:

Premiile oferite in cadrul acestei campanii sunt:    

  • 5 x Participare la premiile Elle Style Awards

PARTICIPA LA CONCURS

evenimente fashion Elle Style Awards concursuriNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.