Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-11-28. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Participa la unul dintre cele mai importante evenimente de fashion din Romania!

Lenor te trimite la Elle Style Awards! Te asteapta un rasfat de lux: o sesiune de shopping cu un stilist, un makeover profesional si doua zile la un hotel glam din Bucuresti.

Campania „Răsfăţ de lux” se va desfasura in perioada 14 Noiembrie - 27 Noiembrie 2013  (pana la orele 23.59) pe site-ul http://apps.facebook.com/Rasfat-de-lux.

Mecansimul Campaniei: 

Pentru a participa la aceasta campanie, o persoana trebuie sa acceseze site-ul http://apps.facebook.com/Rasfat-de-lux, sa  se inscrie in Campanie prin completarea formularului de inregistrare de pe Site cu datele personale si sa incarce la sectiunea  respectiva  o  poza. Materialul trebuie sa fie incarcat in format foto (.jpg, .jpeg) in perioada 14 Noiembrie  –  27 Noiembrie 2013 (pana    la    orele   23.59). Aceasta poza trebuie sa fie insotita de o descriere.    

Tema concursului este trimiterea unui material foto, care sa prezinte o poza recenta cu Participantul si partenerul / prietenul lui (mama, tata, sot, sotie, fiica, prieten, etc). Materialul foto nu  trebuie sa fie mai vechi de 2 luni de zile.   

Criteriile de evaluare a compatibilitatii materialului sunt: identificarea cuplului cu valorile Lenor, posibilitatea de asociere   a familiei / cuplului cu una dintre variantele Lenor Parfumelle, fericirea pe care o transmite cuplul prin intermediul fotografiei. Jurizarea va fi facuta in perioada 28.11  – 29.11.2013,  iar  juriul va  fi  format  din 3 reprezentanti Procter&Gamble.    

Materialele trimise trebuie sa se incadreze in tema concursului si sa respecte conditiile impuse de lege (sa nu fiemateriale ilegale, periculoase, malitioase, calomniatoare, obscene, pornografice sau  vulgare si nici materiale care ar putea fi considerate ca instigare la acte penale sau ilegale) si sa  detina toate drepturile de proprietate asupra materialelor postate.

Astfel, etapele concursului sunt:    

  • a. Inscriere    
  • b. Jurizare  
  • c. Validare  
  • d. Participare la decernarea premiilor Elle Style Awards

Premiile:

Premiile oferite in cadrul acestei campanii sunt:    

  • 5 x Participare la premiile Elle Style Awards