Concurs: Nerabdator sa auzi care sunt noile voci ale Romaniei? Jacobs Velvet poate fi biletul tau de intrare la show-ul momentului pentru a le putea asculta live!

Adăugat de concursoman în data de 2013.09.28 • 1895 vizualizări

Concurs: Nerabdator sa auzi care sunt noile voci ale Romaniei? Jacobs Velvet poate fi biletul tau de intrare la show-ul momentului pentru a le putea asculta liv

Concurs: Nerabdator sa auzi care sunt noile voci ale Romaniei? Jacobs Velvet poate fi biletul tau de intrare la show-ul momentului pentru a le putea asculta live!

jacobsvelvet2

Jacobs Velvet ti-a rezervat locuri in public la show-ul muzical al momentului!

Pentru a putea castiga invitatia ta:

 1. Cauta Jacobs Velvet in magazine (Jacobs Velvet 75g, Jacobs Velvet 100g si Jacobs Velvet 200g);
 2. Realizeaza o poza cu tine si cu un produs Jacobs Velvet participant la promotie;
 3. Incarca poza in aplicatie;
 4. Urmareste pagina Jacobs Velvet pentru a vedea daca ai castigat o invitatie dubla.

Campania promotionolo va incepe in data de 25 septembrie 2013 si se va derula pana in data de 8 noiembrie 2013.

La aceasta Companie promotionala participa urmatoarele produse comercializate de catre Organizator pe piata din Romania:

 • Jacobs Velvet 100 g, cafea solubila
 • Jacobs Velvet 200 g, cafea solubila
 • Jacobs Velvet 75 g, cafea solubila

In cadrul Campaniei promotionale ,,Jacobs Velvet iti poate aduce un loc in public la emisiunea momentului" vor fi acordate un total de 100 de premii constand in locuri in public la editiile organizate si transmise in direct ale emisiunii Vocea Romaniei, pe postul de televiziune Pro TV, editia toamna 2013, esalonate dupa cum urmeaza:

Premii pentru primele 4 editii live dinainte de finala:

 • pentru editia in direct din data de 1 decembrie 2013 - 20 de locuri (se vor extrage 10 castigatori care vor primi cate 2 locuri fiecare, unul pentru castigator si unul pentru un insotitor; insotitorul trebuie sa aiba varsta de 1-8 ani)
 • pentru editia in direct din data de 7 decembrie 2013 - 20 de locuri (se vor extrage 10 castigatori care vor primi cate 2 locuri fiecare, unul pentru castigator si unul pentru un insotitor; insotitorul trebuie sa aiba varsta de 1-8 ani)
 • pentru editia in direct din data de 14 decembrie 2013 - 20 de locuri ( se vor extrage 10 castigatori care vor primi cate 2 locuri fiecare, unul pentru castigator si unul pentru un insotitor; insotitorultrebuie sa aiba varsta de 18 ani)
 • pentru editia in direct din data de 21 decembrie 2013 - 20 castigatori care vor primi cate 2 locuri fiecare, unul pentru insotitor; insotitorul trebuie sa aiba varsta de 18 ani)

Premii pentru marea finala (live):

 • pentru editia in direct din data de 26 decembrie 2013 - 20 castigatori care vor primi cate 2 locuri fiecare, unul pentru insotitor; insotitorultrebuie sa aiba-varsta de 1-8 ani)

Mecanismul concursului:

Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la Campania promotionala este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

 • Participantul trebuie sa aiba drept de participare
 • Participantul se va inscrie in Campania promotionala exclusiv prin transmiterea uneia sau mai multor fotografii reprezentand propria persoana fotografiata alaturi de unul din produsele participante la promotie - Jacobs Velvet 75 g sau Jacobs Velvet 100 g sau Jacobs Velvet 200 g (fotografia trebuie sa ateste achizitionarea produsului participant la promotie. Nu vor fi validate fotografiile efectuate in magazine, la raft.)

Modalitatile de inscriere in Campania promotionala:

 • In mediul online, incarcand in aplicatia de Facebook Jacobs Velvet, alaturi de celelalte date cerute in formularul de inscriere: nume, prenume, numar de telefon valid, adresa de email, localitatea de domiciliu.
 • In mediul online, prin accesarea website-ului www.jacobsvelvet.ro, incarcand fotografia, alaturi de celelalte date cerute in formularul de inscriere: nume, prenume, numar de telefon valid, adresa de email, localitatea de domiciliu.

Pentru inscrierea la campania promotionala, participantii trebuie sa respecte urmatorii pasi:

 1. sa cumpere cel putin un Produs porticipant la promotie
 2. sa-si faca o fotografie cu unul dintre produsele participante la campanie. Fotografia trebuie sa ateste achizitionarea produsului participant la campanie
 3. sa incarce fotografia in aplicatia Facebook Jacobs Velvet sau pe site- ul www.jacobsvelvet.ro. Fotografia trebuie sa fie salvata in format .jpg, .phg sau .bmp si sa nu depaseasca dimensiunea de 5 MB.
 4. sa completeze corect si complet datele in formularul de inscriere: nume, prenume, numar de telefon valid, adresa de email, localitate de domiciliu
 5. sa respecte perioadele de inscriere si perioadele pentru care se acorda premiul
 6. sa pastreze ambalajul promotional in original si integral pentru validarea premiilor
 7. fotografiile nu sunt inscrise in campanie imediat, ele sunt supuse unul proces de validare, care dureaza pana la 3 zile lucratoare; dupa validare, participantul primeste un mesaj

In tragerea la sorti finala, din 12 noiembrie, vor intra toti participantii inscrisi in perioada de inscriere corespunzatoare.

PARTICIPA LA CONCURS!


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: