108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
36
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: MERIDIAN TAXI te premiaza! Castiga una din cele 3 tablete Android de ultima generatie sau unul din cele 100 de vouchere de calatorii!

   2013.05.27    1721

Concurs: MERIDIAN TAXI te premiaza! Castiga una din cele 3 tablete Android de ultima generatie sau unul din cele 100 de vouchere de calatorii!

Traieste noua experienta MERIDIAN TAXI si poti deveni posesorul unei tablete Android! In premiera in Romania, ai functia Taxi Cost Control chiar pe smartphone-ul tau! Acceseaza www.meridiantaxi.ro, descarca noile aplicatii de comenzi MERIDIAN TAXI pentru Android sau iOS, completeaza formularul, pastreaza codul de identificare generat pe email si bucura-te de noua optiune pe care MERIDIAN TAXI ti-o pune la dispozitie in premiera in Romania: Cost Control, ca sa stii dinainte care e costul calatoriei tale. Ai sansa de a castiga unul din cele 100 de vouchere de calatorii cu taxiul sau una dintre cele 3 tablete Android de ultima generatie. Detalii despre regulamentul concursului gasesti pe pagina naostra de Facebook, la rubrica Note. Extragerea va avea loc in data de 21 iunie 2013. PARTICIPA LA CONCURS!

PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.