Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-02-06. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Kenvelo te premiaza cu un outfit pe masura, cool si urban!

Spune-ne care este cel mai cool articol de pe Urban.ro in opinia ta iar Kenvelo te premiaza cu un outfit pe masura, cool si urban!

Kenvelo, unul dintre cele mai vechi si populare branduri de imbracaminte din Romania, propune o colectie ce urmareste atat tendintele cat si nevoile clientilor, confortul acestora fiind la fel de important ca si look-ul in sine. Colectiile KENVELO prezinta un mix echilibrat de tinute sporty – parte importanta a stilului Kenvelo, dar si piese smart-casual. Liniile curate si usor clasice se regasesc impreuna cu piesele colorate, bifandu-se astfel fiecare tendinta importanta a acestui sezon.

Avem un concurs special prin care poti castiga un outfit COOL si URBAN oferit de Kenvelo. Concursul se desfasoara in perioada 27 ianuarie - 5 februarie 2014 iar castigatorul va fi ales de echipa creativa Kenvelo.

Ce trebuie sa faci pentru a intra in joc?

  1. Aboneaza-te la Newsletter-ul Urban.ro!
  2. Lasa un comentariu mai jos in care ne spui care ti s-a parut cel mai cool articol de pe Urban.ro!

Castigatorul va fi ales de Kenvelo si va fi anuntat pe adresa de email pe care o foloseste cand comenteaza si este important sa fie deja abonat la Newsletter-ul Urban.ro pentru a putea fi eligibil.

Voucherul este pentru o tinuta completa KENVELO formata din 4 piese - valabil incepand cu 15 februarie 2014.