Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Gaseste numarul biletului norocos, care te duce direct la Viena!

Concurs: Gaseste numarul biletului norocos, care te duce direct la Viena!

biletnorocos2

Îţi doreşti să vizitezi grădina şi castelul Schonbrunn, Palatul Belvedere - reşedinţa de vară a celebrului general Eugeniu de Savoia, Catedrala Sfântul Ştefan, fondată cu aproape 900 de ani în urmă sau lumea magică de la Casa Fluturilor din Viena? Ai ajuns unde trebuie!

Tot ce trebuie să faci este să deblochezi codul din patru cifre a biletelor norocoase pe care le pun la dispoziţie prietenii noştri de la Austrian Airlines şi să te pregăteşti de plecare.

Pentru început, tot ce trebuie să faci este să ne aprobi accesul profilului tău de Facebook, de unde îţi vom salva DOAR numele complet şi adresa de e-mail, pentru a te putea contacta dacă vei fi câştigătorul unuia din cele două bilete pentru două persoane pe care le punem în joc.

Ca să-ţi fie mai uşor, ne-am gândit să-ţi venim în ajutor cu primele trei cifre, pe care le poţi descoperi conform următorilor paşi:

  1. Dă LIKE paginii noastre de Facebook şi îţi dezvăluim prima cifră
  2. Spune-le şi prietenilor tăi despre concurs şi afli a doua cifră
  3. Dă-i share concursului şi descoperi şi a treia cifră

Dacă ai descoperit deja primele trei cifre ale biletului de avion către Viena, numărul tău norocos te poate face câştigător! Alege o cifră de la 0 la 9 (care doreşti tu) şi continuă codul biletului.

Scrie-ţi codul complet pe care l-ai descoperit în chenarul alb, iar dacă cifra pe care ai ales-o formează codul corect, intri automat în tragerea la sorţi pentru unul din cele două bilete pentru două persoane la Viena. 

Plecarea către Viena se face la alegere de pe unul din aeroporturile din Bucureşti, Sibiu sau Cluj-Napoca, în perioada 14 Octombrie - 30 Noiembrie. 

Perioada de desfăşurare a concursului este 23 Septembrie – 12 Octombrie 2013. Extragerea va avea loc în 14 Octombrie!

PARTICIPA LA CONCURS!