98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
14
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Fii Steaua Blue Air pentru o zi!

   2013.09.13    1345

Concurs: Fii „ Steaua ” Blue Air pentru o zi!

Fii „ Steaua ” Blue Air pentru o zi!

Blue Air cauta steward(esa) pentru un zbor VIP Bucuresti – Dusseldorf si retur, pe 17 si 19 septembrie 2013.

Acum e sansa ta! Urca la bordul aeronavei Blue Air alaturi de stele ale fotbalului romanesc si intra in Champions League!

Concursul se va desfasura la nivel national, in perioada 13 septembrie - 16 septembrie 2013 (ora 16.00) si va desemna doi castigatori.

Posteaza aici un comment despre cat de mult iti doresti sa fii insotitor sau insotitoare de bord la Blue Air si cheama-ti prietenii sa dea like, pentru a avea cat mai multe sanse sa-ti indeplinesti visul. 

Grabeste-te si intra in concurs pana pe 16 septembrie 2013, ora 16.00.

Premiile:

  • 2 bilete de avion dus-intors, pe un zbor operat de Blue Air-Airline Management Solutions, in regim charter-VIP Bucuresti-Dusseldorf (cate un bilet pentru fiecare castigator). (vor fi alesi 2 castigatori, primul castigator va calatori pe data de 17.09.2013, pe zborul operat de Blue Air-Airline Management Solutions, in regim charter, catre Dusseldorf, dus-intors; iar cel de-al doilea castigator va calatori pe 19.09.2013, dus-intors, pe zborul operat de Blue Air-Airline Management Solutions, in regim charter tot catre Dusseldorf;)

PARTICIPA LA CONCURS!


PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.