Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Doua concursuri pentru bloggeri!
Blog Event îţi propune două concursuri inedite cu ocazia sărbătorilor de iarnă,primul concurs intitulat“miniPRIX te îmbraca de Sărbători” şi este adresat atât femeilor cât şi bărbaţilor.Pentru a participa la concurs trebuie să scrii un articol în care să informezi mai ales cititoarele dar şi cititorii blogului tău ca pe site-ul  http://miniprix.ro pot găsi cea mai potrivită ţinuta de Revelion.Alege unul sau mai multe produse de pe site-ul magazinului online miniPRIX care ţi-au atras atenţia şi descrie-le în câteva cuvinte. Apoi, invită-ţi cititoarele blogului la concursul Miss Revelion 2011-2012 http://www.miniprix.ro/blog/2011/12/miss-revelion-2011-2012/. Un exemplu de postare găseşti  aici.După ce scrii articolul, trimite prin e-mail adresa articolului pe adresa blogatu@gmail.com! În ataşament ai o fotografie banner pentru concursul Miss Revelion 2011-2012, pe care o poţi folosi în articolul tău! Data limita 28 decembrie 2011. Ce poţi câştiga? Reducere de 50% pentru cumpărături de pe miniPRIX în valoare de minim 100 lei şi maxim 300 lei!Al doilea concurs propus are ca premii pentru câştigătorii locurilor unu,doi şi trei:
  • un domeniu .com .net .org .info .eu + Găzduire 5 gb, 10 domenii addon, subdomenii, emailuri, baze de date la discreţie,
  • găzduire 3 gb, 10 domenii addon, subdomenii, emailuri, baze de date la discreţie,
  • găzduire 1 gb, 10 domenii addon, subdomenii, emailuri, baze de date la discreţie!
Deasemenea Mariu de la  Blogatu.ro va acorda trei premii, constând în câte un stick USB de 4 GB, celor mai norocoşi trei bloggeri din concurs, necâştigători ai celor trei premii oferite de Gsoftcentral. Câştigătorii stick-urilor oferite de Blogatu.ro vor fi stabiliţi printr-o tragere la sorţi, care va fi transmisă în direct pe Bambuser!Tot ce trebuie să faci este să posteazi, într-un articol pe blogul tău, o fotografie cu propriul brad de Crăciun. În acelaşi articol trebuie postezi doua linkuri: unul către Blogatu, celălalt către  Gsoftcentral cu titlul“hosting”.Mai multe despre concurs  aici PARTICIPA LA CONCURS!