105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.354.10
miliarde de lei,
adica

1.354.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Doua concursuri pentru bloggeri!

   25.12.2011    1303

Blog Event îţi propune două concursuri inedite cu ocazia sărbătorilor de iarnă,primul concurs intitulat“miniPRIX te îmbraca de Sărbători” şi este adresat atât femeilor cât şi bărbaţilor.Pentru a participa la concurs trebuie să scrii un articol în care să informezi mai ales cititoarele dar şi cititorii blogului tău ca pe site-ul http://miniprix.ro pot găsi cea mai potrivită ţinuta de Revelion. Alege unul sau mai multe produse de pe site-ul magazinului online miniPRIX care ţi-au atras atenţia şi descrie-le în câteva cuvinte. Apoi, invită-ţi cititoarele blogului la concursul Miss Revelion 2011-2012http://www.miniprix.ro/blog/2011/12/miss-revelion-2011-2012/. Un exemplu de postare găseşti aici. După ce scrii articolul, trimite prin e-mail adresa articolului pe adresa blogatu@gmail.com! În ataşament ai o fotografie banner pentru concursul Miss Revelion 2011-2012, pe care o poţi folosi în articolul tău! Data limita 28 decembrie 2011. Ce poţi câştiga? Reducere de 50% pentru cumpărături de pe miniPRIX în valoare de minim 100 lei şi maxim 300 lei! Al doilea concurs propus are ca premii pentru câştigătorii locurilor unu,doi şi trei:
  • un domeniu .com .net .org .info .eu + Găzduire 5 gb, 10 domenii addon, subdomenii, emailuri, baze de date la discreţie,
  • găzduire 3 gb, 10 domenii addon, subdomenii, emailuri, baze de date la discreţie,
  • găzduire 1 gb, 10 domenii addon, subdomenii, emailuri, baze de date la discreţie!
Deasemenea Mariu de la Blogatu.ro va acorda trei premii, constând în câte un stick USB de 4 GB, celor mai norocoşi trei bloggeri din concurs, necâştigători ai celor trei premii oferite de Gsoftcentral. Câştigătorii stick-urilor oferite de Blogatu.ro vor fi stabiliţi printr-o tragere la sorţi, care va fi transmisă în direct pe Bambuser! Tot ce trebuie să faci este să posteazi, într-un articol pe blogul tău, o fotografie cu propriul brad de Crăciun. În acelaşi articol trebuie postezi doua linkuri: unul către Blogatu, celălalt către Gsoftcentral cu titlul“hosting”. Mai multe despre concurs aici PARTICIPA LA CONCURS!

PARTICIPA LA CONCURS


Nu rata nici un concurs! Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!
Adresa ta de mail