98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
13
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Distractie la locul de joaca Gymboland!

   2013.09.25    1261

Concurs: Distractie la locul de joaca Gymboland!

Copiii adora sa se joace, iar Gymboland este locul ideal: cu labirinturi, topogane, piscine cu bile, jocuri electronice si multe alte distractii. Bebelu.ro si Gymboland te invita la concurs, premiul fiind o intrare libera pentru o zi intreaga pentru copilul tau la unul din locurile de joaca Gymboland din Bucuresti, Constanta sau Ploiesti.

Ce ai de facut? Intra pe www.gymboland.ro si afla raspunsul la intrebarea: Care este mascota locului de joaca Gymboland?

Lasa raspunsul corect in caseta de mai jos.

Punem in joc 2 intrari libere pentru o zi intreaga. Miercuri, 02 octombrie 2013, extragem cei doi castigatori.

PARTICIPA LA CONCURS!


PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.