Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Descopera lumea oceanelor si a marilor cu Mega Image!
Harta Mega Image impreuna cu Animal Planet te invita sa descoperi lumea oceanelor si a marilor! Peste 71% din suprafata planetei noastre este acoperita de ape: o lume fascinanta si plina de mistere. 144 de specii de vietati oceanice si marine te asteapta sa le descoperi secretele, tu ce mai astepti?In perioada 9 Februarie - 1 Mai, cauta la raft in magazinele Mega Image produsele care iti aduc carti de joc, iar in plus, numai pana pe 6 Martie primesti cate 1 pachet de carti (a cate 4 carti) la fiecare 40 de ron cheltuiti. Colectia are in total 144 de cartonase, fiecare cu cate o specie. Daca ai dubluri, intra in sectiunea Colectie online ca sa faci schimb cu alti posesori!!Reguli joc:
 • Impartiti cartile in mod egal intre jucatori.
 • Puteti juca alaturi de cati jucatori doriti atata vreme cat fiecare jucator primeste cel putin 5 carti.
 • Jucatorii aseaza teancurile de carti in fata lor, intoarse cu fata in jos.
 • Fiecare jucator ia cartea de deasupra teancului si o tine in mana.
 • Jucatorul care incepe (cel mai tanar jucator) alege cea mai buna statistica/categorie dintre primele carti.
 • De exemplu, "mobilitatea" pentru cartea AAA, care valoreaza 99 de puncte.
 • Toti ceilalti jucatori citesc cu voce tare valoarea aceleiasi categorii si cel care are cele mai multe puncte castiga si ia prima carte a fiecarui jucator.
 • De exemplu, jucatorul numarul 2 are cartea AAA, iar "mobilitatea" acestei carti este de 95 de puncte.
 • Acest lucru inseamna ca jucatorul numarul 1 castiga levata respectiva si aduna cartile si le pune sub propriul teanc de carti.
 • De asemenea, castigatorul levatei alege categoria pentru levata urmatoare si continua pana castiga altcineva. Apoi, acest jucator din urma continua jocul.
Primul dintre jucatori, care strange toate cartile este castigatorul jocului.Colectioneaza:Fa-ti cumparaturile in perioada 9 februarie - 6 martie 2012 in orice magazin Mega Image sau Shop&Go si la fiecare 40 de ron cheltuiti, primesti gratuit la casa de marcat cate 1 pachet continand 4 carti de joc, din colectia Comorile Oceanelor (2 pachete la 80 de lei, 3 la 120 de lei, si tot asa)Timp de aproape 3 luni, in perioada 9 Februarie - 1 mai, in fiecare luna ai noi produse care iti aduc carti de joc! Cauta in magazine produsele participante in promotie: fiecare produs participant cumparat iti aduce un anumit numar de pachete de carti!  Descarca de aici produsele care iti aduc cartile de joc in perioada 09 Februarie - 6 Martie 2012!Completeaza-ti colectia de cartonase si, in scurt timp, vei sti totul despre locuitorii oceanelor si vei putea juca si un joc fascinant!Intra pe Bursa Cartonaselor: spune-ne ce rezerve ai tu si cauta cartonasele lipsa in colectiile altora. Sigur gasesti tot ce cauti!Strange cele 144 de carti de joc si pastreaza-le intr-un album special de colectionar, pe care il poti achizitiona contra cost din magazinele Mega Image. Cu ajutorul lui iti vei putea tine in ordine cartonasele si vei putea afla cele mai interesante informatii despre lumea oceanelor si speciile de vietati marine.MECANISMUL CAMPANIEI: Campania se desfasoara prin intermediul magazinelor participante.2 Un pachet de carti contine 4 carti, constand in carti de joc sau abtibilduri, marcate Comorile Oceanelor. Campania consta in distribuirea la casa de marcat a pachetelor de cartil de joc „Comorile Oceanelor” in urmatoarele conditii: 1) In perioada 09 Februarie – 06 Martie 2012 clientii trebuie sa realizeze cumparaturi de minim 40 de lei: la fiecare 40 de lei cheltuiti pe un bon fiscal se acorda 1 pachet de carti, dupa cum urmeaza:
 • Valoare bon < 40 de lei = nu se acorda
 • Valoare bon 40 – 79,99 lei = 1 pachet
 • Valoare bon 80 – 119,99 lei = 2 pachete
 • Valoare bon 120 – 159,99 = 3 pachete
 • Valoare bon 160 – 199,9 = 4 pachete
Se ia in considerare numai parte intreaga din 40 de lei. 2) In perioada 09 Februarie – 01 Mai 2012, la cumpararea anumitor produse se acorda un anumit numar de pachete de carti. Vor exista 3 perioade ale campaniei, fiecare cu un alt set de produse participante. Se denume produse participante produsele la achizitia carora clientii primesc la casa de marcat gratuit un anumit numar de pachete de carti de joc.
 • Perioada 1: 09 Februarie – 06 Martie 2012
 • Perioada 2: 08 Martie – 03 Aprilie 2012
 • Perioada 3: 05 Aprilie – 01 Mai 2012
Produsele participante in fiecare perioada sunt listate intr-o revista speciala, marcandu-se numarul de pachete de carti oferite la achizitionarea respectivului produs. Lista produselor participante va fi publicata pe website-ul campaniei: www.megaimage.ro/ComorileOceanelor in ziua intrarii in vigoare a ofertei respective. PARTICIPA LA CONCURS!