Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Citynews te trimite la meciul CFR Cluj-Sporting Braga!

Concurs: Citynews te trimite la meciul CFR Cluj-Sporting Braga!

citynews.ro te trimite la meciul cfr cluj sporting braga.participa la concurs Citynews.ro te trimite la meciul CFR Cluj-Sporting Braga.Citynews.ro te provoacă la concurs! Oferim 10 bilete la ultimul meci pe care campioana României, CFR Cluj, îl va susţine pe teren propriu în grupele Champions League. Intră în concurs, răspunde corect la întrebări, respectă regulile şi vei putea susţine campioana din tribune la meciul cu Sporting Braga de marţi, 20 noiembrie, de pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj-Napoca.Întrebările pentru biletul câştigător la meciul CFR Cluj-Sporting Braga
  1. Care este numele marcatorului dublei din partida tur dintre CFR Cluj şi Sporting Braga din Grupa H a Champions League?
  2. Pe ce loc se află CFR Cluj în Grupa H a Champions League înainte de meciul cu Sporting Braga?
  3. Cum se numeşte stadionul pe care va juca CFR Cluj în ultimul meci din grupa H a Champions League?
REGULAMENT:Răspunsurile se vor trimite pe adresa  concurs@citynews.ro cu subiectul CONCURS. IMPORTANT Vă rugăm ca în e-mail să vă treceţi numele complet şi adresa corectă din cartea de identitate. Biletele se vor ridica pe baza cărţii de identitate!În concurs vor intra toţi cititorii care au răspuns corect la întrebări şi au respectat regulamentul, iar câştigătorii celor 10 bilete vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi.Răspunsurile se pot trimite până luni, 19 octombrie, ora 10:00, iar la ora 13.00, pe citynews.ro se vor anunţa câştigătorii concursului. După această oră se vor putea ridica şi biletele de la redacţiacitynews.ro, strada Republicii nr. 107, la sediul CIA, parter (lângă clădirea Sigma Center). Biletele se pot ridica luni, de la ora 13:00 şi marţi între orele 9.00 şi 18:00.