Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-12-02. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Cele mai votate fotografii vor fi incluse intr-un montaj video dedicat Zilei Nationale a Romaniei!

Inchide ochii si gandeste-te ce inseamna pentru tine acasa.

Figura mamei? Traditii? Gasca de prieteni?

Trimite-ne o fotografie care cuprinde Romania ta de suflet! Pe 1 Decembrie redecoram videoclipul lui Smiley cu imaginile trimise de voi!

Arată-ne ce înseamnă pentru tine "acasă"! Invită-ne în România ta!

Campania este organizata si se desfasoara pe teritoriul Romaniei, urmand a fi difuzata pe postul de radio „Kiss FM”, care poate fi receptat in Bucuresti si in alte 56 de orase din Romania, in Republica Moldova si pe Internet, pe site-ul www.kissfm.ro. Campania se va desfasura incepand cu data de 22 noiembrie 2013 si pana la data de 1 decembrie 2013, inclusiv.

Pentru a putea participa la promotie, ascultatorii Kiss Fm trebuie sa acceseze site-ul kissfm.ro, sa intre pe pagina campaniei, sa completeze formularul de participare, introducand datele proprii de contact, si sa uploadeze o fotografie reprezentativa pentru Romania.

In perioada 22 noiembrie -30 noiembrie 2013 (ora 0:00), toate pozele trimise prin intermediul formularului sunt supuse votului vizitatorilor site-ului kissfm.ro. In data de 1 Decembrie cele mai votate fotografii vor fi incluse intr-un montaj video dedicat Zilei Nationale a Romaniei.

Fiecare dintre vizitatorii site-ului kissfm.ro va putea vota un numar nelimitat de poze, dar doar o singura data pe zi, in intervalul 22 noiembrie -30 noiembrie 2013 (ora 0:00). Orice suspiciune de fraudare a voturilor unui concurent atrage eliminarea acestuia din concurs. Prin fraudare se intelege: votarea excesiva de pe aceeasi clasa de IP in decursul a 24 de ore, atragerea voturilor utilizatorilor de pe site-uri dedicate schimbului de voturi, folosirea de programe de tip IP Anonymizer. Organizatorul isi rezerva dreptul de a adauga masuri de securitate suplimentare pentru userii ale caror voturi sunt de provenienta indoielnica.