101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
36
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Cat zici 1,2,3,4.... poti CASTIGA 4 Samsung Galaxy S4!

   2013.04.02    1280

Concurs: Cat zici 1,2,3,4.... poti CASTIGA 4 Samsung Galaxy S4!

Cat zici 1,2,3,4.... poti CASTIGA 4 Samsung Galaxy S4!

Ne place sa organizam concursuri si sa ne rasplatim membrii, iar acum avem o ocazie speciala pentru un super concurs! Am dat 3 Samsung Galaxy S3, 4 iPhone 4, 5 iPhone 5 si acum este momentul sa-i rasplatim pe fanii SAMSUNG cu cel mai nou telefon de pe piata! Ultimul SAMSUNG Galaxy S4 poate deveni al tau in cateva minute, completand formularul de mai jos (sau apasa butonul PARTICIPA daca esti deja logat pe site)! Inscrie-te ACUM in concurs si numele tau poate iesi castigator la tragerile la sorti de pe 8, 15, 22 si 29 aprilie! O singura participare, 4 sanse sa castigi unul dintre cele 4 SAMSUNG GALAXY S4! Iar ca norocul sa fie aproape de tine la extragerile saptamanale din APRILIE, trebuie sa raspunzi corect la intrebarea „Cati ani de PRO FM sarbatorim in luna aprilie?” PARTICIPA LA CONCURS!

PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.