Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-12-27. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga zilnic un cos cu produse din gama Deluxe!

Concursul „Deluxe Christmas Tree” este organizat si desfasurat pe intreg teritoriul Romaniei, prin intermediul platformei de socializare, www.facebook.com,  pe pagina Organizatorului ,   facebook.com/lidlromania.  Perioada Concursului este 17 – 26 decembrie 2013

Premiile Concursului:
In cadrul Concursului vor fi acordate 500 de premii, fiecare constand intr-un cos cu produse din gama Deluxe (Trufe belgiene, selectie de mini praline fursecuri cu unt si ovaz si fursecuri cu unt si melasa) in valoare de 32.96 RON (TVA inclus). 

Mecanismul desfasurarii Concursului:

Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la Concurs este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii: 

  • Participantul trebuie sa aiba drept de participare
  • Inscrierea se va face exclusiv in perioada Concursului
  • Participantul trebuie sa isi creeze cont de utilizator sau sa se logheze pe www.facebook.com (in cazul in care au deja cont de utilizator);
  • Este sau devine fan al paginii de Facebook a Organizatorului prin apasarea butonului „Like”, http://www.facebook.com/lidlromania, si sa acceseza aplicatia „Deluxe Christmas Tree”. 

Inscrierea in Concurs:
Pentru a se inscrie in Concurs, Participantul trebuie sa acceseze tab-ul “Deluxe Christmas Tree” de pe http://www.facebook.com/lidlromania, in perioada concursului, 17 – 26 decembrie 2013. 

In momentul accesarii tab-ului, participantului i se va cere acordul de a i se accesa datele din profil. In cazul in care acestia sunt de acord, vor putea accesa aplicatia. Participantului i se va afisa un brad de Craciun impodobit cu cadouri si va fi invitat sa apese pe butonul „Misca elegant bradul”. In urma apasarii butonului, bradul se va misca. In cazul in care din brad va cadea un cadou, participantul va primi un pop-up prin care va fi anuntat ca este castigatorul unui premiu si va fi rugat sa completeze un formularul ce va contine urmatoarele date: nume, prenume, telefon, adresa e-mail si adresa de livrare. In caz contrar i se va afisa un mesaj necastigator. 

Un participant poate accesa aplicatia de mai multe ori pe zi, o data la doua ore (ex. Daca acceseaza aplicatia la ora 13:00, acesta mai poate accesa aplicatia la ora 15:00), insa poate castiga un singur premiu in cadrul concursului. 

Desemnarea castigatorilor:
In cadrul acestei Promotii, acordarea premiilor, precum si stabilirea rezervelor se va face din soft-ul aplicatiei, in
baza  unui algoritm matematic. In cadrul Promotiei vor fi acordare 500 de premii.  In cadrul concursului un participant/persoana poate castiga un singur premiu.