98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
22
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga zilnic un MP3 sau MP4 Player sau saptamanal o invitatie dubla la cel mai mare targ de nunti din Romania, Ghidul Miresei, la Romexpo sau alte zeci de premii!

   2012.02.06    1383

O poza cu voi iti poate aduce zeci de premii! Strange voturi si castigi: Automat daca ai cea mai votata poza - zilnic (luni - vineri) - un MP3 player touch screen sau - saptamanal - un DVD player portabil + alte zeci de premii, prin targere la sorti PARTICIPA LA CONCURS!   Durata concursului: Concursul "Aratati ca va iubiti" se desfasoara pe site-ul www. cancan.ro in perioada 6-26 februarie 2012. Premii zilnice:

 • cate un MP3/MP4 Player 4GB, 2,8 TFT touch screen - total 15 MP3 Player
 • 1 x invitatie dubla la cel mai mare targ de nunti din Romania, Ghidul Miresei, din perioada 24-26 februarie 2012 de la Romexpo - total 15 invitatii duble

Premii saptamanale:

 • 1 x tableta 25,5 cm (10) 16:9 TFT LCD screen - total 3 tablete
 • 1 x DVD player portabil 7 - total 3 DVD playere
 • 1 x DVD Home Cinema Center - total 3 DVD Home Cinema
 • 2 x pick-up - total 6
 • 2 x rama foto digitala 2 GB, rezolutie 800x600 px - total 6 rame digitale
 • 2 x radio CD/MP3 player portabil + 2 seturi de casti - total 6 radiouri si 6 seturi de casti
 • 10 x invitatie dubla la cel mai mare targ de nunti din Romania, Ghidul Miresei din perioada 24-26 februarie 2012 de la Romexpo - total 30 invitatii duble

BONUS - Toti castigatorii primesc in plus o invitatie dubla la cel mai mare targ de nunti din Romania, Ghidul Miresei din perioada 24-26 februarie 2012 Mecanismul Concursului: Pentru a participa, trebuie sa parcurgi urmatorii pasi:

 1. accesezi site-ul www.cancan.ro si iti faci cont
 2. completezi corect toate campurile cu datele tale de contact
 3. postezi o fotografie cu tine impreuna cu iubite/iubitul sau sotia/sotul
 4. strangi voturi de la prieteni 1 vot= 1 punct

Fotografiile vor fi listate in ordine cronologica si vor putea fi votate de vizitatorii site-ului. Un utilizator ii poate acorda 1 vot unui participant o singura data pe zi, prin introducerea unui cod de validare a vizitei. Votarea va fii limitata pe baza de IP si Cookie - un vot per IP per poza. Toate IP-urile vor fi analizate, iar incercarile de frauda prin utilizarea de IP-uri dinamice, servere proxy, sau alte metode de schimbare a IP-ului se vor solda cu eliminarea din concurs. Un participant poate posta pe pagina Concursului doar o singura poza. In cazul in care se uploadeaza fotografii care nu respeca regulamntul concursului, acestea vor fi descalificate in orice moment al concursului. REGULAMENTUL CONCURSULUI


PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.