Haine, Incaltaminte, Accesorii • Trageri la sorti

Concurs: Castiga zilnic o ie traditionala romaneasca!

Adăugat de concursoman în data de 2013.11.05 • 2719 vizualizări

Concurs: Castiga zilnic o ie traditionala romaneasca!

De mai bine de 40 de ani, DERO se identifică cu valorile şi tradiţiile româneşti. DERO susţine graiul curat, mereu proaspăt şi frumos. Participă şi tu, alături de Clăbucel, în campania „Vorbeşte româneşte!”

Campania se va desfasura la nivel national in perioada 30 octombrie 2013 ora 12.00 – 17 noiembrie 2013 ora 24.00, pe pagina https://www.facebook.com/DERORomania in cadrul portalului Facebook.

Mecanismul concursului:

Pentru a participa la Campanie, persoanele interesate trebuie sa acceseze si sa se logheze pe portalul Facebook (www.facebook.com) si sa urmeze urmatorii pasi: 

  • Sa dea Like paginii DERORomania
  • Sa acceseze in cadrul paginii https://www.facebook.com/DERORomania aplicatia „Vorbeste Romaneste”
  • Din momentul inceperii jocului, in intervalul de timp comunicat in joc, trebuie sa identifice din cuprinsul textelor ce se vor afisa pe ecranul aplicatiei, toate expresiile ce contin englezisme (cuvinte împrumutate fara necesitate din limba engleză şi care nu sunt recunoscute in Dictionarul Explicativ al Limbii Romane drept parte din vocabularul romanesc). Participantul va vedea afisat atat texte cu exprimari corecte cat si texte cu exprimari incorecte. Din textele propuse, participantul trebuie sa identifice corect englezismele, fara a omite vreunul si totodata fara a indica drept englezisme cuvinte care nu au aceasta trasatura. Daca un participant a identificat toate englezismele, dar a considerat drept englezism si un cuvant/o exprimare corecta, el nu obtine punctajul maxim. 
  • La finalizarea jocului, se realizeaza clasamentul pe baza criteriilor mentionate mai sus. 
  • Participantii care au realizat punctajul maxim in cadrul jocului participa la tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorului premiului oferit zilnic. 
  • Daca, intr-o zi de Campanie, exista un singur participant care a realizat punctajul maxim, atunci acesta castiga premiul mentionat anterior fara tragere la sorti. 

Premiile:

In cadrul acestei Campanii se acorda un numar de 20 premii ce constau in cate o ie traditionala romaneasca, in valoare de 100 lei fiecare premiu


PARTICIPA LA CONCURS