Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-11-29. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga zilnic mobilier pentru bucatarie sau sufragerie sau chiar marele premiu, cand iti mobilam toata casa pentru sarbatori!

Ascultă, de luni până vineri, Deşteptarea şi poţi câştigă zilnic mobilier pentru bucătărie sau sufragerie sau chiar marele premiu, pe 29 noiembrie, când îţi mobilăm toată casa pentru sărbători!

Împreună cu Naturlich, Europa FM îţi mobilează casa de sărbători! Zilnic te aşteaptă mobilier pentru bucătărie sau sufragerie, în valoare de 2.000 de lei, iar pe 29 noiembrie poţi avea mobilă nouă în toată casa, la fix ca să ai sărbători mai fericite!

Pentru a putea participa la concurs, ascultă Europa FM iar în momentul difuzării semnalului special de concurs ai fix 10 minute la dispoziţie să trimiţi un SMS la 1721 (SMS cu tarif normal, valabil în reţelele de telefonie mobilă Vodafone, Orange, Cosmote şi Zapp) cu textul DESTEPTAREA, NUMELE COMPLET şi ORAŞUL TĂU.

Exemplu SMS valid: Desteptarea, Andrei Andreescu, Constanta

Sunt înscrişi în concurs doar participanţii care au trimis SMS-uri valide ce au fost recepţionate de Europa FM.

Ascultă-i apoi pe Monica Anghel, Vlad Petreanu şi George Zafiu, în Deşteptarea, pentru a afla dacă ai câştigat! Dacă te sună matinalii Europa FM în direct, răspunde corect la o întrebare simplă din emisiunea Deşteptarea şi premiul este al tău!