108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
29
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga weekenduri la munte pentru intreaga familie sau vouchere de cumparaturi!

 admin  2013.11.29  Vacante,Vouchere,Trageri la sorti  1900

Campania va fi lansata la data de 26 noiembrie si va dura pana la data de  24 decembrie 2013 inclusiv, in functie de intervalul orar in care este deschis fiecare punct de vanzare.

Produsele participante sunt: orice produs Caroli brand.

Mecanismul campaniei:

Fiecare participant la Campanie, care achizitioneaza Produse Caroli, vrac sau ambalate  in valoare de minim 20 RON (TVA inclusa) pe acelasi bon fiscal, apoi prezinta la casa de marcat Cardul de Fidelitate Cora, intra automat in tragerea la sorti pentru unul dintre premiile. Bonul fiscal trebuie sa fie emis in perioada Campaniei, de catre unul dintre Magazinele Participante.

Actiunea este valabila pentru posesorii de Card Cora.

Premiile Actiunii  „ O iarna ca-n povesti ” se vor acorda in urma extragerii efectuate in data de 10 ianuarie 2014 si vor fi predate castigatorilor in termen de maxim 10 zile lucratoare de la extragere. Extragerea se va realiza din randul clientilor care au cumparat in perioada 26 noiembrie - 24 decembrie 2013 produsele mentionate din magazinele SC Romania Hypermarche SA si au prezentat la casa Cardul de Fidelitate Cora. Castigatorii vor fi anuntati prin telefon sau email la adresa cu care acestia s-au inregistrat cand au optat pentru Cardul de Fidelitate Cora.

Premiile:

In cadrul Campaniei se vor acorda urmatoarele premii:

  • 3 x Weekenduri la munte pentru intreaga familie
  • 50 x Vouchere de cumparaturi la Cora

PARTICIPA LA CONCURS

concursuri concurs Caroli concursuri onlineNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.