Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-12-25. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga weekenduri la munte pentru intreaga familie sau vouchere de cumparaturi!

Campania va fi lansata la data de 26 noiembrie  si va dura pana la data de  24 decembrie  2013 inclusiv, in functie de intervalul orar in care este deschis fiecare punct de vanzare.

Produsele participante sunt: orice produs Caroli brand.

Mecanismul campaniei:

Fiecare participant la Campanie, care achizitioneaza Produse Caroli, vrac sau ambalate  in valoare de minim 20 RON (TVA inclusa) pe acelasi bon fiscal, apoi prezinta la casa de marcat Cardul de Fidelitate Cora, intra automat in tragerea la sorti pentru unul dintre premiile.  Bonul fiscal trebuie sa fie emis in perioada Campaniei, de catre unul dintre Magazinele Participante.

Actiunea este valabila pentru posesorii de Card Cora.

Premiile Actiunii  „ O iarna ca-n povesti ” se vor acorda in urma extragerii efectuate in data de  10 ianuarie 2014  si vor fi predate castigatorilor in termen de maxim 10 zile lucratoare de la extragere. Extragerea se va realiza din randul clientilor care au cumparat in perioada  26 noiembrie - 24 decembrie 2013  produsele mentionate din magazinele SC Romania Hypermarche SA si au prezentat la casa Cardul de Fidelitate Cora. Castigatorii vor fi anuntati prin telefon sau email la adresa cu care acestia s-au inregistrat cand au optat pentru Cardul de Fidelitate Cora.

Premiile:

In cadrul Campaniei se vor acorda urmatoarele premii:

  • 3 x Weekenduri la munte pentru intreaga familie
  • 50 x Vouchere de cumparaturi la Cora